Website de anunturi - cumpar fie cms, fie script de la 0, fie WP, mai multe in anunt
Buna ziua stimati colegi,
Sunt interesat de crearea unui website de anunturi online. Ma intereseaza sa fie ceva destul de simplut (nu ceva foarte, foarte complex), stiu ca exista o gramada de CMS-uri pe net, unele din ele le-am si folosit, insa sa stabilim cam care sunt cerintele:
- fie cumpar un CMS (cu licenta de la respectivul producator) + design customizat de dvs. asa cum doresc eu
- fie realizam un site de la 0 relativ simplut, fara foarte multe optiuni, dar cu cele de baza obligatorii
- fie customizam un WP din toate punctele de vedere (optiuni + design)
Doresc sa precizez ca acest proiect trebuie sa fie gata pana cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie 2012. De asemenea, proiectul nu-mi va apartine mie, ci unui amic care doreste sa investeasca intr-un asemenea website banal de anunturi pentru a-si dezvolta o mini afacere online, afacere prin care isi va vinde propriile produse!
Cu privire la solutia aleasa pentru realizarea site-ului vom discuta si vom stabili si de comun acord, atat platforma pe care vom lucra, cat si toate detaliile aferente. De asemenea numai pe privat vom stabili si suma ce va fi investita in proiect!
Astept oferte concrete de la webmasterii care au experienta pe acest segment web si care vor sa realizeze acest proiect simplut pentru un profit destul de rapid (suma pe care o vom discuta asa cum am spus si mai sus, numai in particular).
Va doresc o seara cat mai placuta in continuare si astept ofertele dvs. serioase pe privat! Va multumesc frumos!
Cu respect, Andrei
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ca sa nu se inteleaga gresit ... website-ul trebuie sa fie unul de vanzare a produselor proprii ... practic un mini magazin online! Scuze daca nu s-a inteles direct din anuntul postat care este dorinta, dar am primit o oferta si ma intrebam unde este eroarea! Se pare ca a fost a mea!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)