Mai elibereaza spatiul la mesaje ca nu-ti pot trimite detaliile site-ului.![]()
Mai elibereaza spatiul la mesaje ca nu-ti pot trimite detaliile site-ului.![]()
E totul ok. Mersi de atentie Sorin. Am inceput si colaborarea. Oferta este valabila
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Finalizat cu succes, ca de obicei. Site-ul promovat a urcat de pe pagina 2 google, pe poziția a 2-a de pe prima pagină. Recomand !
Un pret pentru Inscrierea in 400 de directoare straine te rog.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
ai un pm de la mine, astept un raspuns. multumesc
am inceput o noua colaborare, foarte promt omul, recomand
Felicitari pentru munca care o faci, nu e putin lucru sa reusesti sa multumesti pe toata lumea!
As dori sa comand si eu cateva pachete pe.ro se poate?
pot sa detaliez in privat?
Salutare teodor si iti multumesc.
Astept detaliile tale te rog.
Mihai
Revin si eu cu o oferta speciala pentru toti cei care doresc sa isi promoveze blogurile web 2.0 (blogspot, wordpress, weebly...etc), cu o oferta de directoare:
Pachetul contine:
- 73 directoare romanesti, cu PR 0 - PR 5.
- 4 directoare straine (inca in crestere)
In total sunt 77 directoare, in care voi inscrie doar web 2.0.
Directoarele sunt testate de mine pe diferite proiecte, si mi-a luat ceva timp pana sa o fac.
Rata de aprobare este de peste 95% (+/- 5 %), in intervalul 1 zi - 40 de zile. (vreau sa tineti cont ca daca un admin nu doreste sa il aprobe din diferite circumstante...nu este vina mea..)
Pretul pachetului este de 4 euro, iar pentru comenzi mai mari de 5 , putem usor negocia.
(PS: voi lua doar cateva comenzi, in limita timpului... nu este un lucru prea usor sa adaugi manual.....mai ales daca sunt comenzi multe)
Ziua buna.
Ultima modificare făcută de Chivu Mihai; 17th June 2014 la 17:57.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)