Multumesc Bogdan si Puthre. Oferta este in continuare valabila, DOAR pentru membrii seopedia.
Multumesc Bogdan si Puthre. Oferta este in continuare valabila, DOAR pentru membrii seopedia.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
si eu vreau pachetul de 4E directoare romanesti
Am raspuns, si am inceput colaborarea cu cris.
L-am recomandat pe Zettu unui amic (nu e de pe aici) si vrea si el sa-i lase un review:
Recomand cu caldura! Super profesionist, daca ar fi toti romanii asa, am ajunge departe.
Trust, but verify.
Colaborez cu Zettu pentru mai multe pachete de inscrieri in directoare.
Recomand cu incredere, foarte serios.
Multumesc lui Dan, si totodata croif, pentru colaborarile voastre. Oferta este sus!
Am colaborat din nou si cu Zettu ... nu ai ce sa-i reprosezi
iti multumesc avram, si confirm si eu multele colaborari cu tine. Oferta este in continuare valabila!
Si eu am avut mai demult o colaborare cu el si a decurs totul ok, acuma am mai dat drumu la un pachetel de 120 de directoare
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Multumesc mult de comanda StarNet si sper sa fi multumit. Oferta este valabila in continuare. Multumesc
Cel mai comandat pachet. 420 directoare romanesti - 13 euro
Ultima modificare făcută de Chivu Mihai; 6th December 2012 la 13:31. Motiv: update
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)