Caut un colaborator pentru dezvoltarea unui portal pentru domeniul Galati /
Eu vin cu resursele materiale necesare, cu idei (si ale colaboratorului sunt bune), cu ajutorul, experienta si cunostintele in SEO, cu site-uri puternice de sustinere si constructie de link-uri.
Colaboratorul se ocupa cu instalarea sau modificare, adaptarea de scripturi (atat ca se pricepe) adaugarea de continut (principala munca), constructia de link-uri dupa indicatii.
Colaboratorul va primi toate veniturile site-ului din adsense, reclamele ,link-uri, advertoriale, pe care le aduce, precum si din afliere implementata de el precum si alte venituri generate timp de cel putin 2 ani (doar daca se implica activ la site, daca numai doreste sa se implice poate pierde partial sau total aceste avantaje).
Pe eGalati.ro a fost un proiect pana acum cateva luni care a fost sters, domeniul are o vechime de peste 5 ani.
Avantaje pentru colaborator:
- o sursa de venit
- implicarea si in alte proiecte profitabile
- va invata si capata experienta in SEO
- poate promova propriile proiecte prin eGalati.ro / si prin alte site-uri ale mele gratuit.
Site-ul va fi realizat de comun acord pe o platforma pe care si colaboratorul o stapaneste.
Doresc un colaborator pentru ca eu am multe proiecte de care ma ocup si nu prea mai fac fata si este pacat sa stea domeniul nefolosit, mai ales ca are si vechime si link-uri spre el.