Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Ofer cometarii pe bloguri DoFollow

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    29

Implicit

lovelife, este diferenta, este intr-adevar mai bine sa fie de pe ip-uri diferite dar nu poti spune ca nu exista diferenta intre 1 link pe 1 blog si 2 linkuri pe un blog. Google considera linkurile ca venind din pagini, nu din siteuri. Daca unui blogger ii placi destul de mult incat sa puna link pe 2 pagini spre tine, votul lui va fi mai puternic apreciat de google.

LE: de exemplu am siteuri cu PR 7 pe index care mi-au pus link site-wide, daca scot toate linkurile si imi pastreaza doar linkul din home, pic de pe respectivul cuvant cheie.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Marylina Vezi Post
    lovelife, este diferenta, este intr-adevar mai bine sa fie de pe ip-uri diferite dar nu poti spune ca nu exista diferenta intre 1 link pe 1 blog si 2 linkuri pe un blog. Google considera linkurile ca venind din pagini, nu din siteuri. Daca unui blogger ii placi destul de mult incat sa puna link pe 2 pagini spre tine, votul lui va fi mai puternic apreciat de google.
    Diferenta este mica, nu am zis ca nu este diferenta, am zis ca doar este mica, si cand spui ca oferi 50 de comentarii, se intelege automat ca in 50 de bloguri diferite. De exemplu daca cumperi un serviciu de inscriere in 100 directoare tu intelegi ca vei primi inscrierea in 100 de directoare diferite si nu 100 de inscrierei in acelasi director.
    de exemplu am siteuri cu PR 7 pe index care mi-au pus link site-wide, daca scot toate linkurile si imi pastreaza doar linkul din home, pic de pe respectivul cuvant cheie.
    Aici pot fi mai multe probleme, aproape sigur sunt pagini interne mai relevante pentru acel cuvant cheie decat indexul, link-urile site-wide pot fi si nocive daca sunt prea multe si cu relevanta mica.
    De obicei link-urile din comentarii nu sunt relevante, 5 link-uri nu fac rau dar eu vreau 5 link-uri de pe domenii diferite
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista bloguri romanesti cu dofollow si PR
    De gamerap în forumul Link Building
    Răspunsuri: 43
    Ultimul Post: 23rd January 2019, 00:15
  2. Cumpar lista bloguri dofollow
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 27th September 2012, 21:04
  3. Comentarii pe bloguri dofollow - cate?
    De John în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st June 2011, 22:36
  4. Do follow blogs search engine sau motor de cautare pentru bloguri dofollow
    De deadworldisee în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 27th February 2010, 07:27
  5. Ati cumpara liste de posturi din bloguri dofollow?
    De deadworldisee în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 26th May 2009, 21:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •