Postat în original de
Marylina
lovelife, este diferenta, este intr-adevar mai bine sa fie de pe ip-uri diferite dar nu poti spune ca nu exista diferenta intre 1 link pe 1 blog si 2 linkuri pe un blog. Google considera linkurile ca venind din pagini, nu din siteuri. Daca unui blogger ii placi destul de mult incat sa puna link pe 2 pagini spre tine, votul lui va fi mai puternic apreciat de google.
Diferenta este mica, nu am zis ca nu este diferenta, am zis ca doar este mica, si cand spui ca oferi 50 de comentarii, se intelege automat ca in 50 de bloguri diferite. De exemplu daca cumperi un serviciu de inscriere in 100 directoare tu intelegi ca vei primi inscrierea in 100 de directoare diferite si nu 100 de inscrierei in acelasi director.
de exemplu am siteuri cu
PR 7 pe index care mi-au pus link site-wide, daca scot toate linkurile si imi pastreaza doar linkul din home, pic de pe respectivul cuvant cheie.
Aici pot fi mai multe probleme, aproape sigur sunt pagini interne mai relevante pentru acel cuvant cheie decat indexul, link-urile site-wide pot fi si nocive daca sunt prea multe si cu relevanta mica.
De obicei link-urile din comentarii nu sunt relevante, 5 link-uri nu fac rau dar eu vreau 5 link-uri de pe domenii diferite
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama