Postat în original de
FinalDestiny
Tu chiar ne iei de prosti? ASTA E SPAM CURAT. Chiar nu se gaseste niciun moderator sa inchida topicul ?
Mai copile, iei foc prea repede. Nu cred ca tocmai tu esti in masura sa dai cu bata. Esti inca prea fraged.
@1esco, sunt convins ca intentiile amicului tau sunt curate, poate doar formularea ta sa nu fi fost totusi cea mai fericita.
Acum, ca sa lamurim cateva aspecte legate de spam: Legea 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice specifica urmatoarele:
Articolul 12 – Comunicarile nesolicitate
(1) Este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica, sau prin orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari.
Vi se pare anormal ca cineva sa detina o baza de adrese de email care sa respecte cerinta de mai sus? MIe chiar nu mi se pare.
Asa ca, din punctul meu de vedere, solicitarea lui 1esco mi se pare una cat se pare de normala. @final, gandeste de doua ori inainte de a acuza un user cu mult mai experimentat ca tine, si cu o reputatie mult mai solida ca a ta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!