Caut pe cineva care sa-mi redacteze articole pe teme IT (in special legate de internet) si, mai ales, conexe IT-ului.
Temele vor fi, in marea majoritate a cazurilor, impuse, dar pot accepta si sugestii; in general urmaresc un scenariu de genul acesta: vreau ca articolul sa poata fi descompus in 4-6 parti (destinat a fi publicat in "episoade") de circa 400-500 cuvinte fiecare, eventual niste print-screen-uri, daca e cazul. Se accepta, daca e justificat dpdv logic, si impartiri de genul: 650-450-300-500-470.
Exemplu de teme:
1) Translatoare web si de tip desktop
2) Legi ale internetului: drept de autor ...
3) Analiza principalelor software de inscriere in directoare (tema aceasta o dau ca exemplu ca ceva care cred ca este familiar majoritatii utilizatorilor acestui forum).
Vor fi mai multe articole, as prefera sa lucrez totusi cu o singura persoana.
Desi plata ma gandesc sa o fac in fct de articol (de ex.1 este ceva mai complex, ar tb sa isi instaleze niste softuri si sa le ruleze vreo ora ptr a comenta pe marginea lor sau macar a face niste print-screen-uri unice, pe langa informarea de pe site-ul producatorului, ex.2 este mai simplu, dar mai laborios dpdv al documentarii, ex. 3 poate fi ceva simplu, fiind o tema familiara membrilor acestui forum).
Astept ofertele celor ce cred ca sunt potriviti ptr redactarea acestor tipuri de articole; articole de 4*450 cuvinte sau de 6*450 cuvinte, pe 3 nivele: articole pe tema familiara, articole ce implica o anumita documentare, articole ce implica si explicarea functionarii unor softuri.