Am comandat un logo. Totul a mers super ok. Rezultatul este mai mult decat satisfacator. Am sa mai apelez la el ori de cate ori am nevoie. +1 Rep pentru Catalin
Am comandat un logo. Totul a mers super ok. Rezultatul este mai mult decat satisfacator. Am sa mai apelez la el ori de cate ori am nevoie. +1 Rep pentru Catalin
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
sunt in formate vectoriale ? pentru ca eu platesc bani buni pe formate vectoriale iar la pretul asta ...ar fi super convenabilapropo dreptul de copyright mi-l transferi integral ?
nu de alta da am cateva hadere de facut pentru siteurile mele![]()
Ultima modificare făcută de eNoston; 10th May 2009 la 14:21.
Din cate stiu nu prea lucreaza vectorial, el lucreaza doar in photoshop unde nu prea merge vectorial, dar daca ai nevoie de bannere/logo/header il recomand si eu.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
o fi patit ceva omu ? ca nu a raspuns la PM !
Probabil e ocupat omu, la majoritatea facultatilor cam incep examenele....
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
imi pare rau pentru raspunsurile intarziate, asa e am fost foarte ocupat cu facultatea, am avut si licenta, dar s-a terminat cu bine
pot lucra si vectorial, desi nu am mult experienta nu m-a demoralizat niciodata asta, trebuie doar sa-mi pun capul la contributie
Daca mai aveti nevoie de ceva, contactati-ma si discutam si preturile![]()
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
asta a fost acum jumatate de anaveam nevoie de cateva lucrari ca sa incep un portofoliu
Salut, Catalin, m-ar interesa si pe mine realizarea unui template pentru prestashop si de cateva banere
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Dupa o lunga perioada redeschid afacerea.
Orice logo / banner pentru 10E bucata, chiar si vectorial (in functie de dificultate).
PORTOFOLIU
Tu de ce ai nevoie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)