indiferent, dar dupa cum am mentionat si mai sus, prima lucrare costa 1$
indiferent, dar dupa cum am mentionat si mai sus, prima lucrare costa 1$
Va mai arat cate ceva
![]()
![]()
Ultima modificare făcută de Catalin; 13th February 2009 la 19:30.
Ma bucur ca lumea este multumita de munca mea, ei nu pot posta pentru ca nu au voie in acest thread, dar pentru mine e de ajuns daca ma vor contacta si pe viitor
Astea-s ultimele lucrari care le mai postez aici, o sa-mi fac o pagina web cu tot ce lucrez, pe masura ce capat mai multa experienta o sa fie si calitatea mai buna.
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
salut
vreau sa ii multumesc lui Catalin, pentru bannere.
e super serios - desi nu l cunosc decat de aici si de pe ym...
daca vreti sa apelati la el faceti-o fara ezitare, are o imaginatie ok, si se pliaza pe cerintele clientului. si e si ieftin. cam exact ce ne place noua romanilor - foarte bun, rapid, gratis
o zi buna....
ce rau ninge in bucuresti - e frumos totusi![]()
[ex user name roiv]
inca valabil, portofoliul il puteti regasi acum la mine in semnatura. Spor la nevoi de design![]()
Pai pentru 1$ Catalin, cred ca si daca imi faci un buton de submit sau imi pui un background #999999 la header, eu as fi multumit![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
pretul e acum de 3$si daca vrei sa te ajut cu ceva trimite-mi un PM si rezolvam
PS: am uitat sa mentionez ca pot modifica diferite template-uri bazate pe css, elemente grafice etc![]()
Am comandat si eu un banner si a fost super OK.![]()
Am comandat si eu un banner pentru headerul unui forum si sunt f multumit de lucrare. Recomand tuturor.. iar daca aveti dubii, nu va faceti griji, oricum plata o faceti dupa ce finalizeaza totul.![]()
Ultima modificare făcută de sorin2k; 21st March 2010 la 12:16.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)