Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Chestionar Internet-Banking

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de alecs Vezi Post
    Mai au parole statice formate exlcusiv din cifre?
    Mai apar tranzactiile doar dupa o zi in cont?
    da, tot din cifre, dar cel putin acuma au pus la logare un "keyboard virtual", nu de alta, da pana acum pana si mozilla nu considera ca si "secure" si puteai sa memorezi parola...
    cu tranzactiile sincer sa fiu nu stiu...
    oricum pt mine, la ce nivel sunt ei, un keyboard virtual mi se pare imbunatatire mare ..
    as zice si eu daca era o institutie a statului, dar ceva privat , nu stiu, parca nu ar avea fonduri sa angajeze o firma profesionista...

blueeyesromanesti este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit internet banking

Am si eu la ING, foarte multumit. Am si la BCR, l-am deschis o data si adio, au trecut 2 ani de atunci. Este imposibil. Sau era.

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

Si eu am completat.

Tot de la ING am IB. Contul societatii il am la brd (nu stiu ce a fost in capul meu) unde am preferat sa nu imi fac IB, pentru ca am vazut ca este (era) cam praf.

Vreau sa il mut tot la ing, dar din lipsa de timp... mai dureaza.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Acuma am realizat de ce sunt eu obligat sa stau la BRD. Cei de la ING nu au caserie si nu poti depunde dolari cash in contul tau deschis in dolari,trebuie sa convertesti mereu, asa ca nu imi este de folos. Poate totusi vor face ceva in privinta aceasta.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

intrebare: ib ing (cel despre care se spune de bine aici) este pentru persoane fizice sau juridice?
    la fel: pentru brd si restul va rog sa precizati daca e disponibil pentru pf sau pj (eu stiu ca la brd sunt 2 aplicatii complet diferite in functie de tipul contului).

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Am completat si eu ieri .. am IB si de la Unicredit si de la ING, plus am vazut interfata si de la BRD, Bancpost si inca vreo 2 banci care imi scapa acuma ..

Unicredit-ul au cea mai ok interfata si cea mai profi .. parerea mea.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    93
    Putere Rep
    29

Implicit

Am completat si eu formularul. Clar si la obiect si desigur, fara sa imi dau adresa de email.

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    intrebare: ib ing (cel despre care se spune de bine aici) este pentru persoane fizice sau juridice?
    la fel: pentru brd si restul va rog sa precizati daca e disponibil pentru pf sau pj (eu stiu ca la brd sunt 2 aplicatii complet diferite in functie de tipul contului).
    Eu am IB de la ING pe persoana fizica si se potriveste perfect cu descrierile ce au fost facute mai sus, deci presupun ca in primul rand e vorba despre IB pentru persoane fizice. Nu am idee daca e la fel si pentru persoane juridice.

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Acuma am realizat de ce sunt eu obligat sa stau la BRD. Cei de la ING nu au caserie si nu poti depunde dolari cash in contul tau deschis in dolari,trebuie sa convertesti mereu, asa ca nu imi este de folos. Poate totusi vor face ceva in privinta aceasta.
    Depinde in ce oras te afli. In Iasi, spre exemplu este (din pacate) doar o casierie (inainte era in Copou, acum s-a mutat la Rapa Galbena/Fundatie), iar agentiile sunt in numar destul de mic in comparatie cu BRD. Desigur, la BRD stai cu orele la rand sa faci o plata la ghiseu, la ING stai cateva minute la coada la bancomat.
    Doar la aceasta casierie poti depune si ridica valuta cash.

Pana una alta, IB de la ING mi se pare perfect pentru ceea ce fac eu (plati online, verificare sold, verificare tranzactii). Nu am incercat alte IB'uri pentru ca sunt multumit cu acesta.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Numai eu nu am la ING ! Stiu ca iti dau acasa un aparat care genereaza un cod etc!
    Urmeaza maine sa inchid IB de la BT din cauza IE-ului! E ca si cum l-ai pune pe Steve Jobs sa foloseasca Siemens!

P.s. Am inteles ca la Tiriac e destul de ok din toate punctele de vedere IB!

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Am la raiffeisen multumit pana acum, singurele probleme:

Daca ai un cont in care nu ai efectuat nici un transfer in ultimele 3 luni, (gen de economii, depozite, si etc..) iti dispare din aplicatia de internet banking, nu ti-l mai arata pentru ca e inactiv. Trebuie sa mergi la banca sa il activezi, sau sa faci un mic transfer. Mi se pare putin incomoda faza.

hyperionXS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    93
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Adrian Poputoaia Vezi Post
    Numai eu nu am la ING ! Stiu ca iti dau acasa un aparat care genereaza un cod etc!
    Urmeaza maine sa inchid IB de la BT din cauza IE-ului! E ca si cum l-ai pune pe Steve Jobs sa foloseasca Siemens!

P.s. Am inteles ca la Tiriac e destul de ok din toate punctele de vedere IB!
    Da, am uitat sa mentionez de DigiPass. Tu introduci un cod PIN iar el iti returneaza un cod format doar din cifre, care este valabil cred maxim pentru un minut. Cu acel cod si cu usernameul pe care ti-l dau ei de la banca te loghezi pe IB. Fiecare DigiPass am inteles ca e diferit, contine o serie specifica fiecarui cont. In instructiunile de folosire spunea sa am grija ca nimeni sa nu afle serialul si codul PIN (codul PIN de la DigiPass poate sa fie diferit de cel al cardului). Mi se pare o chestie destul de sigura de logare, astfel incat doar cel care are acel DigiPass se poate loga pe cont. Sesiunea expira destul de repede daca nu e folosita, inca un plus.

Cat despre browsere, sunt putin suparat ca versiunea lor de IB nu suporta Opera. Dar decat deloc, e bine si cu Google Chrome (merge si Firefox; nici nu ma gandesc sa folosesc IE)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Internet Banking la bancile din Romania: Impresii
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 74
    Ultimul Post: 7th September 2015, 16:18
  2. Magistrala Internet
    De Seo_clean în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 22:06
  3. e-banking
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16