Eu sunt un pic de alta parere legat de framework-uri.
In cazul in care faci aplicatii de intranet sau in general orice tip de aplicatii cu numar restrans de useri poti folosi, si e indicat chiar, un framework.
In cazul in care faci aplicatii online publice este mult mai indicat sa folosesti un sistem care sa plece de la ideea unui management bun de resurse. Un model minimalist.
Eu, daca nu as tine cont de bani, as folosi .net fara sa ma gandesc de 2 ori.
Dar cum nu este situatia(nu am mii de euro sa dau pe servere si licente) folosesc php cu modelul urmator:
- componente php light cu un scop foarte restrans pe care le incarc numai atunci cand e nevoie (dezvoltate de mine sau imprumutate dar intotdeauna insist pe optimizare in viteza de executie si in managementul resurselor)
- css-uri impartite pe segmente de site (nu includ decat ce e necesar pentru sectiunea site-ului in care sunt)
- js-uri impartite pe segmente de site (la fel ca la css)
Acum depinde mult si de ce vrei tu sa faci si de baza de cod pe care o ai (eu pot sa zic ca am deja o colectie de helpere si obiecte re-utilizabile dezvoltate in timp)

(nu am mii de euro sa dau pe servere si licente) folosesc php cu modelul urmator:
Răspunde cu citat