6th August 2021, 19:06
1 out of 1 members found this post helpful.
daca mail.domeniu.com e accesibil in browser inseamna ca exista o inregistrare DNS de tip A pentru subdomeniul respectiv
daca nu folosesti serverul respectiv de email poti sterge inregistrarea si in maxim 7 zile google va deindexa subdomeniul
Membru fondator al societății secrete
Afiliatti.
7th August 2021, 03:03
Ca sa fiu sincer eu am facut confuzie intre mail.domeniu.com si webmail.domeniu.com. Acum am vazut ca si pe site-urile mele se intampla acelasi fenomen, doar ca niciodata nu au fost indexate pe adresele cu mail.
Multumesc ca ai postat problema!
Singura problema de genul asta pe care am intalnit-o pana acum a fost cu domeniile addon sa fie indexate si pe subdomeniul domeniului primar.
Pana una-alta am adaugat in htaccess:
Cod:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mail\.domeniu\.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://domeniu\.com/$1 [L,R=301]
Sper sa previna ce ai patit tu.
Nu la toate domeniile folosesc mailul, asa ca as putea sa sterg inregistrarea DNS sa vad daca mai functioneaza serverul de mail, nu ca ar ajuta cu ceva dar cand nu voi avea cu ce sa-mi umplu timpul...
7th August 2021, 11:41
Postat în original de
Mishu
Nu la toate domeniile folosesc mailul, asa ca as putea sa sterg inregistrarea DNS sa vad daca mai functioneaza serverul de mail, nu ca ar ajuta cu ceva dar cand nu voi avea cu ce sa-mi umplu timpul...
Ar trebui să meargă (nu am testat) dacă nu ștergi înregistrarea MX.
Iar în clientul de email [+ conturi colectoare gen gmail sau yahoo] setezi direct IP-ul la POP3 și SMTP și nu mail.example.com.