eu spun ca e mai rapid sa mergi pe un pc nou si sa schimbi parola ftp + sa cureti fisierele din server;
aproape toate cazurile pe care le cunosc direct erau infectate din cauza pc-ului si nu a serverului;
eu spun ca e mai rapid sa mergi pe un pc nou si sa schimbi parola ftp + sa cureti fisierele din server;
aproape toate cazurile pe care le cunosc direct erau infectate din cauza pc-ului si nu a serverului;
inSecure, as fi de acord cu tine, daca nu as avea informatii suplimentareIntamplarea face ca eu sa-i fi oferit domnisorului Roby niste linkuri spre siteuri d-ale lui. Iar eu sunt paranoic cand vine vorba de securitate, asa ca am verificat inaintea lui hostul si "vecinii de ip". Raman la parerea mea
![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
@inSecure, Haos, Ciprian Olaru, va foarte multumesc pentru suport.
In acest moment siteul este curat. Am folosit desktopul pentru a face modificarile si pentru a schimba parola. Daca apare si maine bucuria, ma iau la cearta grav cu hosterul. Este prima oara in ultimii 4 ani de zile cand ma confrunt cu cava atat de agresiv.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Oarecum off - aseara nu am putut intra pe acest topic deoarece imi sarea antivirusu', pe celelalte intram fara nici-o problema.
Ce antivirus folosesti?
Avastul nu a schitat nimic aseara. Dupa toate cele intamplate, l-am dezinstalat si am luat un trial Norton Internet Security pe care am in plan sa il si achizitionez daca se va dovedi a fi mai safe.
Ps: Totul pare ok acum. Am luat legatura si cu hostul si i-am rugat sa scaneze tot serverul. Deasemenea am mutat toate siteurile pe un ip dedicat contului meu reseller. Nu stiu in ce masura ma va proteja pe viitor, dar macar nu o sa mai am vecinatati nasoale.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)