oh god: Found 951 domains hosted on the same web server as xxx.net (92.48.xxx.x).
Verific intai temeinic varianta 2. Am rulat un Norton Power Eraser care mi-a sters un programel pe care il foloseam pentru Share de poze ( Sharex, Daca ati auzit de el) .
Avastul saracul nu a marait nimic.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Bre, pe contul asta mai am hostate inca vreo 6 siteuri. Nici unul inafara de asta nu e atins.
Cred ca necesita o mica cearta cu providerul![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
eu spun ca e mai rapid sa mergi pe un pc nou si sa schimbi parola ftp + sa cureti fisierele din server;
aproape toate cazurile pe care le cunosc direct erau infectate din cauza pc-ului si nu a serverului;
@inSecure, Haos, Ciprian Olaru, va foarte multumesc pentru suport.
In acest moment siteul este curat. Am folosit desktopul pentru a face modificarile si pentru a schimba parola. Daca apare si maine bucuria, ma iau la cearta grav cu hosterul. Este prima oara in ultimii 4 ani de zile cand ma confrunt cu cava atat de agresiv.
Oarecum off - aseara nu am putut intra pe acest topic deoarece imi sarea antivirusu', pe celelalte intram fara nici-o problema.
Pai nici eu nu puteam sa intru nici dupa ce am schimbat 2 antivirusi asa ca am rugat un domn dragut sa mute acel cod in pastebin. Pentru cine e interesat, il gaseste in formatul original in linkul de pastebin din primul pot al lui Roby. Alternativ, gasiti varianta decodata de inSecure in postul nr. 5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)