merci fain
merci fain
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ma copii, nu mai dati paste la coduri d-astea ca imi urla antivirusii de inebunesc. La adresa aia la care duce "codul tau malitios", chiar a fost un virus candva. Acum ca sa spunem cateva cuvinte despre subiect:
Cum a ajuns la tine? Sunt nelimitate posibilitatile dar intrun cuvant se numeste slaba securizare. Daca cineva ghiceste cum anume, e pura nimereala. Eu din 80 de siteuri cate am curatat anul asta, doar 2 aveau in comun felul cum au fost infectate.
Cum rezolvi? Maresti securitatea: schimbi parole, updatezi core site + pluginuri, pui restrictii pe unde este cazul.
Daca nu merge, il contactezi pe Haos. Rezolva baiatu' asta orice problema ar fi![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Vezi ca vin cu hardu busit la matale. Mai e valabila recuperarea de date?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Un simplu multumesc este mult prea putinRaman dator vandut.
Vad ca e deranj mare ....
Stii insa care este faza misto?
am un back-up curat (am verificat acum si e clean) . Cu back-up-ul acesta in urma cu cateva ore am rescris fisierele de pe server. Totul parea ok ..... dar surpriza... codul a aparut din neant, deindata ce am urcat back-up-ul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Exista 3 variante (parere mea)
1. Esti pe shared hosting, si e alt site virusat (si te viruseaza si pe tine). Le poti afla aici: Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server
2. Inca esti virusat
3. Ai vreun cache pe PC. Ctrl+F5 si vezi daca mai e virusul
EU merg pe varianta 1.
Later edit: Eu zic cam 90% e prima.
"Found 949 domains hosted on the same web server as ...site-ul tau"
Eu merg pe varianta X: nu ai urmat instructiunile din sectiunea "cum rezolvi?", de aici. Poti sa modifici matale zilnic codul, pana nu astupi gaura, tot o sa ai scurgeri.
Iar vestea cea mai proasta este ca daca se prinde "baiatu" care ti-a infectat siteul ca incerci sa-i "furi painea de la gura", poate chiar sa-ti faca si o surpriza mai amara, stergandu-ti totul de pe server. Asta e tragic-medie![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
oh god: Found 951 domains hosted on the same web server as xxx.net (92.48.xxx.x).
Verific intai temeinic varianta 2. Am rulat un Norton Power Eraser care mi-a sters un programel pe care il foloseam pentru Share de poze ( Sharex, Daca ati auzit de el) .
Avastul saracul nu a marait nimic.
Haos,
Nu sunt de acord cu tine. Poti tu sa astupi tot, daca e pe un share hosting cu 950+ de site-uri si 'hackerul' are privilegii de root, degeaba.
Trebuie sa contacteze providerul de hosting sau si mai simplu sa mute site-ul in alta parte.
@Roby,
Cel mai rapid si simplu, muta site-ul pe un alt cont (poate te ajuta cineva), modifica NS-urile si vezi apoi daca iar te virusezi.
Bre, pe contul asta mai am hostate inca vreo 6 siteuri. Nici unul inafara de asta nu e atins.
Cred ca necesita o mica cearta cu providerul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)