Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Nevoie de ajutor

laxel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Nevoie de ajutor

Salutari tuturor. Ma numesc Alex si am nevoie de ajutorul vostru. Nu stiu daca postez in topicul corect dar daca nu va rog sa ma atentionati. Am urmatorul site: Contana.ro - Creatori de taxe mici, consultant fiscal brasov, revisal, contabilitate brasov, expert contabil brasov Eu am senzatia ca am facut tot ce se putea face ca sa ii ofer un seo foarte bun dar.... nu apare nicaieri in google. Am folosit mai multe Seo Analyzere si am aflat ca din tot siteul .... doar 2 pagini sunt indexate, lucru care mi se pare grav. Dupa opinia voastra care credeti ca ar fi motivul pentru care sunt indexate doar 2 pagini?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

73 pagini indexate
    Vezi analytics si/sau statistici on server.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Salut Alex. Site-ul tau nu are doar 2 pagini indexate, si in jur de 72. Cauta pe google: site:contana.ro

Posibil sa fie penalizat site-ul sau slab indexat. Daca vei cauta in google Creatori de taxe mici, consultant fiscal brasov, revisal, contabilitate brasov, expert contabil brasov, care este titlul paginii principale, nu rankeaza decat pagina Despre, ceea ce nu-i un semn bun.

Tu ai adaugat site-ul in Google Webmaster Tools? Iti arata ceva backlink-uri spre el, pt ca eu nu prea gasesc, ori daca n-ai backlink-uri, degeaba optimizezi on=page.

Offtopic: description-ul de la pagina de contact cred ca nu-i tocmai bun: $formular = ' Nume * Email * Subiect Mesaj * informatii obligatorii'; if($_POST){ $nume =
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

aha...uite niste chestii pe care eu nu le-am vazut sau chiar am interpretat prost. O sa dau atentie si acestor aspecte. Siteul inainte avea parola pe pagini si ma gandeam ca asta a daunat grava sanatatii SEO. Multumesc de raspunsurile prompte baieti.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Problema ta este ca nu ai nici un link, da la baietii care se ocupa 5-10 euro sa il inscrie in 100-200 de directoare si sa vezi cum se schimba treaba
    Codeinwp.com - Wordpress experts

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    33

Implicit

Ai facut tot ce se putea face pentru a ii oferi un seo foarte bun? hmm nu stiu unde ai citit cum se face seo dar nu era bun articolul..

- titlul de pe index este prea lung
    - meta keywords = spam (la cate cuvinte ai trecut acolo)
    - am luat doua articole la nimereala si erau copiate.. cauta pe google un articol despre google panda update si vezi ce zice acolo

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    137
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de laxel Vezi Post
    Siteul inainte avea parola pe pagini
    De cat timp ai site-ul ? Ce continut a avut inainte ? si de cata vreme este online cu acest continut ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

de vreo 4 luni de zile. Eu ofer mentenanta la cel care detine siteul si continutul il face el. Exact asta i-am spus si eu aseara, continutul este copiat si ca este un pic nasol. Tot trag de el sa ofere continut de calitate. @suMMer mersi de sfaturi. Am folosit mai multe free seo analyzer si am obtinut rezultate diferite. Ba ca sunt prea lungi ba ca sunt foarte ok. De data asta te ascult pe tine si le mai reduc. O sa insist sa aprobe schimbul de linkuri ca de o luna jumate ma rog de el dar ..... nu imi da un raspuns clar.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Tymbark am uitat sa iti raspund. Da siteul foloseste google webmaster tools. Nu, nu am backlinkuri pe el. Lucrez sa il conving sa accepte ....

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Salut Alex. Site-ul tau nu are doar 2 pagini indexate, si in jur de 72. Cauta pe google: site:contana.ro

Posibil sa fie penalizat site-ul sau slab indexat. Daca vei cauta in google Creatori de taxe mici, consultant fiscal brasov, revisal, contabilitate brasov, expert contabil brasov, care este titlul paginii principale, nu rankeaza decat pagina Despre, ceea ce nu-i un semn bun.

Tu ai adaugat site-ul in Google Webmaster Tools? Iti arata ceva backlink-uri spre el, pt ca eu nu prea gasesc, ori daca n-ai backlink-uri, degeaba optimizezi on=page.

Offtopic: description-ul de la pagina de contact cred ca nu-i tocmai bun: $formular = ' Nume * Email * Subiect Mesaj * informatii obligatorii'; if($_POST){ $nume =

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de nun mic ajutor
    De marian18 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 18:26
  2. Am nevoie de ajutor
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2010, 23:52
  3. Am nevoie de ajutor
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3