Da, nu hostul este problema, mi s-a intamplat din nou azi.
O sa il scanez cu atentie si daca mai apare problema o sa il fac pe o platforma proprie.
Da, nu hostul este problema, mi s-a intamplat din nou azi.
O sa il scanez cu atentie si daca mai apare problema o sa il fac pe o platforma proprie.
Ca regula generala: calculatorul de munca e calculator de munca iar calculatorul unde testam tot felul de softuri (mai mult sau mai putin imprumutate) e calculator de joaca.
In timp o sa gasesti online tone de "seo software" care promit ca fac pe mama si pe tata. Pentru siguranta, mai ales cand nu sunt referinte despre ele, e recomandat sa le testezi pe pc de joaca.
Cu tot cu o "protectie garantata" oferita de un antivirus cu licenta, inclusiv inscrierile in directoare web le fac de pe alt pc.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ca sa nu deschid alt topic, pentru ca are oarecare legatura cu acesta, o sa postez aici.
Am descoperit in cateva backup-uri vechi ca am unele fisiere infectate cu backdoor.php.agent.lg si trojan.php.pakes.e.
Intru in arhiva, dar nu pot sterge fisierul cu pricina. Pur si simplu nu ma lasa winrar-ul.
1nesco, situatia este cam ca a ta, virusul e in footer.php .
Cum pot sterge doar fisierul infectat, nu toata arhiva?
Am sters toata arhiva pentru siguranta desi era deja in carantina.
Mai sunt destule teme gratuite cu aceleasi facilitati.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca ar fi fost doar tema virusata in arhiva ar fi fost bine. Sunt 2 arhive de 1gb fiecare si contin backup-uri pentru 6 site-uri.
Am descarcat tema acum mult timp, dar nu am folosit-o niciodata. O sa fiu mai atent data viitoare.
Bine ca nu mi-a fost afectat niciun site.
Am dezarhivat tot, am sters fisierele infectate si am arhivat din nou.
Sper sa fie ok.
Multumesc pentru raspuns.
In general nu hosturile sunt de vina. Folositi tot felul de module sau extensii create de anonimi. Aceste extensii sunt din start sensibile la hack-uri. Incercati sa actualizati CMS-urile sau scripturile la zi daca folositi ceva gen (joomla, wordpress, etc.).
Sa nu uitati de backup, sa fie mereu activ.
Tu ai descoperit cumva apa calda? Asta e post vechi...
post counter pentru semnatura![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)