Am tot cautat scriptul care este pe piata-web.eu. Dar unde l-am gasit nu mai mergea descarcat, deoarece expirasera linkurile. Il are cineva?
Am tot cautat scriptul care este pe piata-web.eu. Dar unde l-am gasit nu mai mergea descarcat, deoarece expirasera linkurile. Il are cineva?
Nu reiese nimic din acest post, pe piata-web .eu nu e nimic,, pai tu crezi ca aici e forum de warez? vezi ca ai gresit comunitatea...nu mai mergea descarcat, deoarece expirasera linkurile
nu merge acum. mai devreme mergea. nu cred ca este forum de warez, doar ca persoana respectiva spunea ca doreste sa il vanda pe un forum si nu il pot contacta. ma gandesc ca intra pe aici sau cineva il cunoaste si imi poate lasa un contact.
E prima data cand aud de acest site. Daca ne spui ce facea acel script poate te ajutam cu niste link-uri. Sau poate ca sunt programatori care te pot ajuta... contra cost bineinteles.
Era un script de anunturi. Din cate-mi amintesc proprietarul il avea la vanzare. Din pacate nu mai stiu cine era proprietarul.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)