Salut.
Mi-am facut o lista cu directoare si as vrea ca in dreptul fiecarui link sa apara si PR-ul acestuia. Ceva in genul asta
Am de gand sa intru in codul phplinkdirectory dar poate imi poate spune cineva inainte cum se face
Merci.
Salut.
Mi-am facut o lista cu directoare si as vrea ca in dreptul fiecarui link sa apara si PR-ul acestuia. Ceva in genul asta
Am de gand sa intru in codul phplinkdirectory dar poate imi poate spune cineva inainte cum se face
Merci.
Ce sa se faca ?
PS: Am versiunea 3 full, 2 licente
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
spume la guraPostat în original de Cristian Mezei
ceva in genul
-------------------------------------------------------
Director -- PR -- Ochi in soare
dmoz.org -- 11 -- da
33dgrees.com -- 2 -- nu
etc.
lista e intr-o baza de date mysql.
Cum fac sa imi apara in dreptul fiecarui link PR-ul ?
Am incercat si eu un search dupa "pagerank" in PHP LD si mi-a gasit ceva ce cred ca te ajuta pentru a include PR-ul pentru fiecare link. Deocamdata n-am 15 posturi si prin urmare nu pot posta linkurile rezultate in urma search-ului.
Phplinkdirectory are un script pentru determinarea PR-ului. Nu inteleg, de ce mai ai nevoie de altceva?Postat în original de necropsique
Corect. Am sa iau script-ul din Phplinkdirectory. Am zis ca poate cineva stie cum se face si nu mai trebuie sa imi instalez Phplinkdirectory, sa caut script-ul, etc.
Merci oricum.
Necro, poate scriptul de mai jos iti este de ajutor.
Nu e o idee buna. Acel script costa, si are o licenta.Postat în original de necropsique
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)