Salut,
Am nevoie de un script care sa detecteze starea ID-urilor de messenger. Sau macar o idee pentru crearea lui, nu cred ca poate fi prea dificil.
Multumesc!
Salut,
Am nevoie de un script care sa detecteze starea ID-urilor de messenger. Sau macar o idee pentru crearea lui, nu cred ca poate fi prea dificil.
Multumesc!
o cautare legata de "yahoo invisible detector php script" pe google iti aduce multe rezultate.
de exemplul primul link este http://www.auto-scripts.com/yahoo-in...tru-situl-tau/ "macar o idee pentru crearea lui"
este foarte greu sa faci un asemenea site, ma refer la partea unde trebuie sa extragi acel invisible...partea online offline este usor
PS. sunt o mare prostie aceste site-uri cu detect invisible, pentru ca eu vreau sa ma ascund de lume pe net ( ca doar de aceea este invisible ), iar cu ajutorul acestor site-uri, hopa, ca eu sunt pe mess...mai des nu mai intru pe mess ca sa nu dau "fatza" cu unii!
nu este nimeni aici care are un astfel de site?
@prometeu, acel script reprezinta doar partea usoara. Partea grea a detectorului se gaseste in cele 2 fisiere php.
Te ajut eu eventual, uite implementarea mea:
http://www.muc.ro/id-messenger-status/
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
>LE: preiei de la persiangap![]()
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 2nd November 2009 la 15:49.
Casperel, scuze, in locsa dau reply am editat din greseala postul tau. Raspunsul la postul tau este:
gresit, nu preiau de pe persiangap
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Marius, spuneai ca-l ajuti pe om in vreun fel, nu ca-i arati implementarea ta. Implementari sunt sigur ca a vazut omul cu zecile...
ps:Sper sa nu fie cu suparare.
@Marius: atunci inseamna ca preiei de la altcineva, care la randul lui preia de la PersianGap. Si o pot demonstra, dar nu asta face subiectul acestui thread.
Exista 2 metode clare:
1. implementare prin preluare cum spune casperel php+curl pe 20 de astfel de siteuri sugerate de casperel)
2. server windows, un wrapper peste un dll de spbuddy
La amandoua solutii e nevoie de experienta in programare, la primul mai putin decat la a doua metoda.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)