Buna seara tuturor.Eu in cea mai mare parte ma ocup de site-uri de divertisment ( jocuri ), iar la un anumit site as dori sa modific ceva care pe mine ma lasa pe spate.Sa va explic ... am adaugat mai multe jocuri pe site, iar fiecare joc are "n" taguri, la unele jocuri tagul "x" se repeta; deci jocul mario are tagul "aventura" iar jocul tarzan are si el la randul lui tagul "aventura" . Ceea ce vreau eu sa fac, este sa clasific jocurile dupa taguri, dar problema mea este ca, daca ar fi sa extrag toate tagurile, atunci mi-ar extrage din baza de date tagul "aventura" de doua ori, pentru ca nu am gandit de la inceput, sa pun separat in alta tabela tagurile si sa-i pun un hit, ca atunci cand adaug inca odata tagul "aventura" sa ii dea un hit in plus doar.Imi poate explica si mie cineva cine este in domeniu, cum as putea extrage din baza de date, toate tagurile, iar cele care se repeta, sa imi extraga doar un tag?
Mai am o intrebare, ca sa nu deschid alt topic.Acum vreau sa imi fac un site in limba engleza,sa incerc ceva nou.Ce parere aveti despre domeniile .org? Sunt "bune" pentru google.com ? Multumesc.