eu m-am uitat la prima pagina cu view source si "<title>Rotary</title>"
asa ca nu inteleg cum zici ca are un titlu relevant, cred ca e spus la bascalie sau poate nu ma prind eu (recunosc ca inca ami am multe de invatat)
Gratian Alinei
Poate la tine chiar nu se vede cum trebuie..insa la mine ( Bucuresti) pe prima pagina sunt doua facultati, doua reviste si doar 3 firme care executa constructii, eu cel putin asa gindesc daca caut "constructii" vreau sa mi se listeze firmele care executa constructii.Adevarat ca pot cauta constructii case sau constructii lemn..etc!
Tot la prima pagina m-am uitat dupa "constructii" cu keywordensity si am atasat poza desi "noindex,nofollow"
m-am uitat si pe ahref.com si Backlinks Checker Tool - Backlink Watch si nu mi se pare o arie diversificata ca sa spun asa, (are link Wikipedia) adica backlink sidewide dar probabil cum spune Matt Cutts "Sitewide backlinks are not bad until they are natural and relevant"
Cineva aici pe forum a spus ca cel mai important keyword este "backlink" si se pare ca are mare dreptate!(si nu prea cred ca aici e competitie low, cel putin pentru.ro)
Tom , iar felicitari pentru cazul pus in discutie!
legat de firma webdesign si seo..oare este o intimplare ca i-a iesit? o fi vrut ?(adica chiar mi se pare mai mult decit curajos sa pui <meta name='robots' content='noindex,nofollow' />)
poate ca este o metoda care s-a discutat aici