Buna... am si eu o problema generata de sistemul de afiliere pe care l-am lansat.
Pe google webmaster tools imi arata la HTML suggestions foarte multe taguri meta duplicate. Problema apare din cauza faptului ca am inaugurat recent un sistem de afiliere iar google vede link-urile cu id de afiliere ca fiind pagini duplicate.
Spre exemplu:
Duplicate description
Sleek Pout Paint - ruj lichid ce ofera o explozie de culoare buzelor tale
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NDY1&s=MA%253D%253D&c=MTgw
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NDY1&s=MA%3D%3D&c=MTc4
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NDY1&s=MA%3D%3D&c=MTgw
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NDY1&s=MA==&c=MTg4
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NDY1&s=MA==&c=MTk4
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NDY1&s=MA==&c=Mjgw
/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.188-sleek-pout-paint?aid=NTQz&s=MA==&c=MTcw
Si tot asa la 80% dintre produse...
Intrebarea mea ar fi... sunt penlizate paginile cu meta-uri duplicate in interiorul aceluiasi site?

Răspunde cu citat