Astazi am primit pe mail o oferta din partea celor ce dezvolta SEO Power Suite, in oferta este vorba despre un cupon de reducere de 99% din pretul pe prima luna a acelei aplicatii. Subscribe to WebMeUp online SEO tools

Dar nu despre acea reducere vreau sa va vorbesc acum ci despre faptul ca se poate folosi aceasta aplicatie in mod trial ( fara limitari ca ahrefs ) timp de 15 zile.
Mi-a placut ca poti vedea toate backlinkurile unui site, felul acestora, tara de unde provin, ip-ul, valoare link, pagerank-ul google si alexa a acelui link( mult mai repede ca folosind un program de tip seopowersuite).
Exista si posibilitatea sa vedem cum stam online pe anumite cuvinte cheie sau in social media.
Eu o testez chiar acum trial ( 15 zile) prima data eram tentat sa platesc si sa beneficiez de acea reducere dar m-am razgandit cand am citit mai bine oferta si am aflat ca e doar pentru o luna si nu un an cum credeam.

Nu am nici o combinatie cu ei, nu imi iese nimic ca le fac reclama, am vrut doar sa va prezint o alternativa la ahrefs.