Am descarcat si eu aplicatia si am dat un test run .. of course ca am uitat sa bag la cap faza cu 50 submissions si ma asteptam la 14 zile. Tocmai s-a auto-suspendat, dupa ce imi da o eroare urata pe windows in momentul in care doresc sa inchid fereastra care imi spune unde sa merg pentru purchase.
iti admir initiativa si recunosc ca mi-a facut placere sa ma joc putin cu tool-ul. Ma asteptam la mai multe din partea lui (poate si pentru ca nu prea am experienta cu asemenea programe), dar face niste chestii bine, asta e clar. Nu imi place ca nu tinea minte de pilda ca ii cer sa imi afiseze directoare cu free links SI peste PR 6 de pilda, dar e posibil ca si eu sa nu imi fi facut rodajul ...
Arata superb si profesional, ma bucur sa vad ca ai avut in atentie si acest aspect.
Ceea ce poate insa el sa faca in acest moment (am avut erori in unele situri si unele directoare sunt sub-calitate, numai ca nu ai cum sa controlezi astea cu totul, este de inteles) am ajuns la concluzia ca este un tool bun, dar ca pot sa fac asta si personal, imi ia mai mult timp, dar macar nu costa. Pretul (pentru puterea mea prezenta de cumparare) este totusi cam mare ... nu il voi cumpara (cel putin in urmatoarele luni). Din respect pentru munca ta, nici nu voi incerca sa gasesc variante sparte sau sa il "abuzez". Este un produs bun si ai muncit. Inca o data felicitarile mele, poate in viitor voi fi un client multumit. Momentan sunt doar un tester placut surprins![]()

Răspunde cu citat