Vezi Rezultate Sondaj: Ati dori ca intrebarea "Te-a ajutat acest post?" sa fie schimbata?

Alegători
14. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

4 28,57%
  • Nu

10 71,43%
Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Dragos, sunt perfect deacord cu cele spuse de antevorbitorii mei. E adevarat, parca iti gadila orgoliul cand vezi patratetele verzi cum cresc, dar crede-ma, oamenii celebrali de pe aici te apreciaza in primul rand pentru ce scrii, pentru cum ajuti comunitatea si mai putin pentru "patratelele verzi".
    Ca fapt divers, ratingurile negative pe care le primesti de la useri cu reputatie mica (caci inclin sa cred ca ei se joaca de-a impartitul reputatiei aiurea) nu te afecteaza prea tare, sau chair deloc. Asa ca ..... nu mai pune toate prostiile la inima si mergi mai departe.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ok, am inteles ce spuneti si va dau dreptate. Ideea cu schimbatul intrebarii totusi o sustin in continuare.
    O idee ar fi sa schimbam intrebarea cu: "Ofera reputatie acestui user" si mai jos sa fie trecut "Pozitiva" sau "Negativa"
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 11th November 2011 la 16:29.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

Omu si noi toti am inteles faza cum ca reputatia nu conteaza etc etc... Aveti dreptate insa aici nu vorbim de cat de mult conteaza sau nu reputatia, vorbim de intrebarea aceea care favorizeaza unul dintre raspunsuri si anume NU-ul. Intrebarea actuala pune accent pe persoana ta, si se refera stric la tine, in defavoarea utilitatii pentru ceilalti membrii ai comunitatii. Exact cum a zis cineva cu merele si perele mai sus, tu ai mere postul e despre pere, iar pe tine poate nu te-a ajutat cu nimic post-ul dar nici nu tea incurcat si totusi ai dat un NU acelui articol util dpdv al autorului.
    O intrebare de genul acesta, sau apropiata de inteles,

Ți se pare util pentru tine sau pentru ceilalti acest post?
    , ar fi mult mai buna din punctul meu de vedere.

Lozul castigator ar fi sa se scoata NU-ul de acolo sa fie doar "Te-a ajutat acest post, daca da dai un plus" +, pentru cazurile in care se incalca regulamentul, comportament neadecvat, cazuri imorale etc se foloseste butonasul din partea stanga jos (oricum cei care chiar conteaza nu dau minusuri asa ca nu au ce face, in cazurile in care chiar se merita sa-l inrosim pe respectivul, o vanzare incorecta, frauda etc. toti o facem cum se cuvine de acolo de jos nu din post, specific ca la market nu apare treaba asta cu tea ajutat acest post si acolo se merita minusurile adevarate).

E normal ca cei cu reputatie MARE sa nu le mai pese de ea, dar bobocii forumului se bucura cand vad un patratel verde acolo si li se taie radacinile la unu de culoare rosie, de ce sa nu ii ajutam si pe ei ? Cum poate un om care dabia invata sa ofere ajutor altora sa poata primi si el un plus e ca si cum eu la scoala vreau sa ii predau lectia profesorului...
    Ultima modificare făcută de DRG; 11th November 2011 la 16:49.
    D R G

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Eu cred ca ar putea fi modificat modulul de reputatie sa dea si sa ia reputatie si in functie de reputatia individului care a apasat butonul, eventual de vechimea lui si in functie de numarul de posturi la care a dat reputatie pozitiva sau negativa (sa se dilueze efectul). Un fel de PageRank de reputatie . Dar ar trebui cineva sa-si bata capul cu asta.
    Caut cu jingle.ro.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Eu cred ca ar putea fi modificat modulul de reputatie sa dea si sa ia reputatie si in functie de reputatia individului care a apasat butonul, eventual de vechimea lui si in functie de numarul de posturi la care a dat reputatie pozitiva sau negativa (sa se dilueze efectul). Un fel de PageRank de reputatie . Dar ar trebui cineva sa-si bata capul cu asta.
    Sa fim seriosi
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Sa fim seriosi
    Am vazut ca unii iau decizii daca sa cheltuie sau nu bani cu cineva in functie de reputatie, asa ca mi se pare un lucru cat se poate de serios.
    Caut cu jingle.ro.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Reputatia ar trebui sa fie de cel putin doua feluri:

1 - una care sa reprezinte contributia pe forum (mesaje utile), utilizator model
    2 - una pentru serviciile din zona marketing (unde intervin banii)

Faptul ca un utilizator are o reputatie buna in cifre si patratele nu garanteaza cinstea, corectitudinea lui in zona marketing.

Ambele tipuri de reputatie au sensul lor.

Intrebarea, as opta pentru "m-a ajutat acest post" respectiv "nu merita citit" s-au in sensul asta.

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    26

Implicit

Am auzit niste idei bune, fiecare are dreptate in felul lui, dar am si eu niste idei si as vrea sa vi le expun.

1. Ratingurile sa nu mai fie transparente. E un fel de politica, toti romanii au votat, nu se stie care exact au votat si pe cine, si uitati cine a ajuns presedinte. Bineinteles ca unii isi merita ratingurile negative, iar altii merita pozitive dar din rautate nu mai e nimeni care sa ofere.

2. Undeva pe la "Comunitatea SeoPedia" sa se deschida o categorie, sa fie disponibila functia de "Judecator SeoPedia" si atribuita la doua sau trei persoane pertinente si sa se discute cele mai importante cazuri atunci cand se exagereaza cu ratingul. Asa se va sti cine a lasat rating si va putea da si explicatii ulterior.
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de B. Alex Vezi Post
    2. Undeva pe la "Comunitatea SeoPedia" sa se deschida o categorie, sa fie disponibila functia de "Judecator SeoPedia" si atribuita la doua sau trei persoane pertinente si sa se discute cele mai importante cazuri atunci cand se exagereaza cu ratingul. Asa se va sti cine a lasat rating si va putea da si explicatii ulterior.
    Echipa de moderare si administrare face aces lucru benevol, in timpul lor liber. Crezi ca nu au atatea pe cap? Fii serios.
    Prea mult tamtam pe tema reputatiei. Dupa cum s-a mai spus de nenumarate ori, fiti utili comunitatii si ratingurile pozitive vor fi mult superioare celor negative. Daca unicul vostru tel, nu nominalizez pe cineva anume, este sa postati in market place, atunci, dragii mei, nu mai fiti suparati ca nu aveti o reputatie solida.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

B. Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    173
    Putere Rep
    26

Implicit

@robyroy conform acestui topic, unde am cerut o simpla parere despre un site si cum sa il imbunatatesc, am primit negative pentru simplul fapt ca altcineva le-au oferit reputatie negativa celor care au dorit sa ma ajute, cand eu nu am oferit nicio reputatie negativa pana acum. Se creaza prea multe confuzii. Unde am gresit eu ?
    Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  4. Alta Cerere De "stergere De Cont"
    De andypopa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2005, 21:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •