Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: Aţi primit o infracţiune pe ....

Vizualizare arbore

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

@Dragos, nu ma cunosc cu Seinfeld si nu am avut nici o tangenta de nici un fel dar ma bucur sa vad ca unii oameni inteleg ce vreau sa spun si sunt deacord cu logica mea ..

@EMIL, imi pare rau dar exemplu dat de tine nu e ok.

Un exemplu mai corect situatiei ar fi urmatorul: Am un pisoi verde si il vand cu 1000 de EUR. Peste 3 zile mai fac rost de un pisoi maro si pun post nou ca il vand si pe ala tot cu 1000 de EUR, dupa alte 3 zile mai fac rost de un pisoi roz si pun post ca il vand si pe ala, dupa alte 5 zile vand pisoiu maro si pun post ca l-am vandut, dupa alte x zile ma gandesc sa mai reduc din pret si anunt ca sunt la 500 de EUR ceilalti 2 ramasi.

Posturile de adaugare si scoatere sunt justificate pentru a anunta potentialii clienti de pisici noi
    Posturile de modificare pret sunt justificate si ele pentru ca clientu care a vazut pisica la 1000 poate nu a cumparat-o pentru ca era prea scumpa dar la 500 se razgandeste si vrea sa o cumpere.

Mai mult, pe topicul meu nu au fost decat 3 posturi cu update-uri de preturi si toate au vazut reduceri majore fata de pretul initial ( nu ce zici tu acolo cu un cent ).

Fiecare post e justificat si mi se pare rezonabil.

Ma enervez pentru ca in loc sa tratati fiecare caz in parte in functie de situatie, vedeti 10,20,30 de posturi si dati avertizari fara sa analizati situatia sa vedeti ca posturile sunt justificate.

Am sa rog staff-ul sa analizeze cele scrise in acest post si sa spuna daca posturile din topicul de vanzare li se par posturi justificate sau nu.
    Daca nu sunt justificate am sa va rog sa STERGETI topicul. Daca vi se par justificate am sa va rog sa reveniti la regula cu 1 post pe zi sau macar 1 la cateva zile sau o saptamana ( sa nu apara Later Edit ).
    Ultima modificare făcută de StarNET; 2nd February 2011 la 14:47.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •