Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Site Hacked

Afișare hibrid

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Si sa nu va mirati ca eu prefer sa-mi fac singur scripturile , nu vezi codul sursa , nu sti ce e pe acolo , nu sti cum ai putea sparge scriptul . Si ca sa revin ontopic care ar fi sansele de castig daca as merge la politie cu dovezile unui atac asupra serverului ( loguri & notificari pe mail de la sistemul supraveghere al serverului ) ? IP-ul este unul de romania , am gasit foarte usor si isp-ul ( serverul e acum secure , am vazut cum au reusit sa intre si am remediat problema ) .
    Si da , joomla si wordpress-ul sunt ok daca le instalezi doar pe ele , dar , oare cati vor sa foloseasca doar functiile default ale acestor scripturi ?

pitagora este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th January 2008
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    40
    Posturi
    71
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de dacian Vezi Post
    Si sa nu va mirati ca eu prefer sa-mi fac singur scripturile , nu vezi codul sursa , nu sti ce e pe acolo , nu sti cum ai putea sparge scriptul . Si ca sa revin ontopic care ar fi sansele de castig daca as merge la politie cu dovezile unui atac asupra serverului ( loguri & notificari pe mail de la sistemul supraveghere al serverului ) ? IP-ul este unul de romania , am gasit foarte usor si isp-ul ( serverul e acum secure , am vazut cum au reusit sa intre si am remediat problema ) .
    Si da , joomla si wordpress-ul sunt ok daca le instalezi doar pe ele , dar , oare cati vor sa foloseasca doar functiile default ale acestor scripturi ?
    banuiesc ca mici. Probabil ca trebuia din start sa preleveze ei probele. Nu stiu. Dar daca toti zic ca mine dupa nimeni nu face raport. Daca incerci ceva si primesti vreun raspuns oficial sa ne zici si nou sa stim pe viitor.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de pitagora Vezi Post
    banuiesc ca mici. Probabil ca trebuia din start sa preleveze ei probele. Nu stiu. Dar daca toti zic ca mine dupa nimeni nu face raport. Daca incerci ceva si primesti vreun raspuns oficial sa ne zici si nou sa stim pe viitor.
    Din lipsa timpului nu am apucat sa sun la politie , maine sunt putin mai liber si voi face acest lucru , va anunt cum decurg treburile .

Sebastian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th June 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    47
    Posturi
    150
    Putere Rep
    35

Implicit

Vedeti mai multe aici, poate si siturile voastre:

www. zone-h. org/component/option,com_attacks/Itemid,43/

Am avut si eu probleme destule si chiar interesante, dar din 5 atacuri turcesti de ex, doar 1 a fost in directa legatura cu scriptul folosit. Celelalte au fost atacuri de succes din cauza companiei de hosting.

Cand m-am confruntat si eu cu ceva mai serios, am scris si aici, nestiind exact ce se intamplase ( Webmastertools URL not found )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Twitter hacked
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th December 2009, 19:57
  2. hacking attempt or hacked?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th February 2009, 09:55
  3. optmedia.ro - Hacked By H4xK3R
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th September 2008, 18:20
  4. Site "hacked"
    De Costin în forumul Studii de caz