Salutari tuturor, eu sunt Cristina, Web Copy din Bucuresti.![]()
Sunt interesata de SEM/SEO si sper ca aici e locul potrivit pt a adauga cat mai multe informatii la experienta mea in domeniu. Cheers!
Salutari tuturor, eu sunt Cristina, Web Copy din Bucuresti.![]()
Sunt interesata de SEM/SEO si sper ca aici e locul potrivit pt a adauga cat mai multe informatii la experienta mea in domeniu. Cheers!
Bun venit! Nu pot decat sa te felicit pentru interesul tau pt SEM/SEO... rar vezi fete interesate de acest domeniu![]()
Multumesc de primire.
Interesul a venit odata cu task-urile sporite la job, eu fiind content writer pt website-urile facute de firma mea. Era logic sa ma implic si in partea de SEO, in cele din urma... Plus ca imi si place!![]()
Bine ai venit Cristina...
Sper sa gasesti aici ceea ce cauti...si daca se poate sa devii un membru activ al acestui forum...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Deci...ar trebui sa stii ca daca faci situri de la 0 SEO e ceva durere de cap pana te poti mandri de trafic calumea (minim 1000-1500 unici pe zi),sau daca foloseti platforme ca wordpress,bloguri samd.....o sa iti fie mult mai usor
Iti urez bun venit si un calduros page rank up![]()
Depinde de tipul de website.E mai greu de facut blog la unul e-commerce... Depinde si ce vrea clientul (in cazul firmei mele, predominant clienti americani), care poate nu intelege cu ce se mananca SEO-ul... Sunt multe lucruri de luat in considerare.
De aceea ma si aflu aici, sa citesc cat mai multe informatii utile.![]()
Bine v-am gasit.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)