Salutari tuturor, eu sunt Cristina, Web Copy din Bucuresti. :)
Sunt interesata de SEM/SEO si sper ca aici e locul potrivit pt a adauga cat mai multe informatii la experienta mea in domeniu. Cheers!
Versiune printabilă
Salutari tuturor, eu sunt Cristina, Web Copy din Bucuresti. :)
Sunt interesata de SEM/SEO si sper ca aici e locul potrivit pt a adauga cat mai multe informatii la experienta mea in domeniu. Cheers!
Bun venit! Nu pot decat sa te felicit pentru interesul tau pt SEM/SEO... rar vezi fete interesate de acest domeniu ;)
bun venit :)
Multumesc de primire. :)
Interesul a venit odata cu task-urile sporite la job, eu fiind content writer pt website-urile facute de firma mea. Era logic sa ma implic si in partea de SEO, in cele din urma... Plus ca imi si place! ;)
Bine ai venit Cristina!
Sedere placuta si spor la citit :).
Bine ai venit Cristina...
Sper sa gasesti aici ceea ce cauti...si daca se poate sa devii un membru activ al acestui forum...
Deci...ar trebui sa stii ca daca faci situri de la 0 SEO e ceva durere de cap pana te poti mandri de trafic calumea (minim 1000-1500 unici pe zi),sau daca foloseti platforme ca wordpress,bloguri samd.....o sa iti fie mult mai usor:)
Iti urez bun venit si un calduros page rank up :rockon:
Depinde de tipul de website. :) E mai greu de facut blog la unul e-commerce... Depinde si ce vrea clientul (in cazul firmei mele, predominant clienti americani), care poate nu intelege cu ce se mananca SEO-ul... Sunt multe lucruri de luat in considerare.
De aceea ma si aflu aici, sa citesc cat mai multe informatii utile. :)
Bine ai venit :)
Bine v-am gasit. :)