Eu ma bucur ca te-am cunoscut , pentru ca ma bucura prezenta unor noi membri , pentru ca in felul asta pot afla lucruri si pareri noi !
Versiune printabilă
Eu ma bucur ca te-am cunoscut , pentru ca ma bucura prezenta unor noi membri , pentru ca in felul asta pot afla lucruri si pareri noi !
Bine ai venit ! Daca ai intrebari, mai ales pe partea de SEM, shoot!
Daca nu e o indiscretie, ce taskuri te-au indemnat spre aceste taramuri ?
1)Multe pagini in site care au linkuri ce contin cuvinte ce sunt cautate pe motor de cautare(google,yahoo si restu planetei :whistle:)
2)Titlu sa contina cuvintele din link(nr lor invers propotional cu relevanta lor in continut)EX:
Un titlu cu 2 cuvinte are relevanta mai mare decat unul cu 3.
Primul cuvant din titlu are cea mai mare relevanta si scade spre dreapta.
NU folosi cuvinte gen: de,cu,dinspre,pe,la, tra lala si bla bla bla...sper ca ai prins ideea.
3)In meta-description sa ai o descriere foarte aarpoapede continut.Pe net gasesti tooluri de analiza a relevantei continutului.Stradueistete sa scoti 100%
;)
Cele mai importante cuvinte dupa <body> trebuie sa fie alese cu grija,adica sa contina keyworduri.Google extrage primele 200 de litere.Relevanta lor este de la dreapta la stanga.
4)foloseste headinguri adica cuvinte cheie in<h1><h2> si <strong>...Un sfat: foloseste h1 si strond si modeleazale cu style sau css fiindca google am observat ca nu prea se prinde.
5)Foloseste un sitemap.xml pentru o indexare mai rapida a linkurilor:)
Cam asta e tot ce trebuie sa stii despre optimizarea unei pagini:goth:
Despre pagerank....vom discuta sedinta urmatoare:nerd:
Multzam de informatii, deadworldisee, dar nu mi-ai spus nimic nou! :) Ai uitat sa mentionezi si treaba cu URL-urile SE-friendly, mi se pare. ;)
Cred ca trebuia sa precizez ca munca mea se face in proportie de 99% in engleza. Content writing-ul il fac singura, partea de SEO impreuna cu colegii programatori. Stiu f. bine ce e un Page Rank, pt ca mi-am bagat nasul si in link building campaigns, fie ca inscrieri in directoare, fie ca inscrieri de articole de profil pe site-uri specializate. Chiar acum am terminat de scris un astfel de articol... :)
Cred ca genul acesta de task-uri m-au indemnat spre aceste taramuri.
Cheers, guys, and thanx for the welcome! :)
Ma bucur ca am beneficiat de o lectie gratuita si o sa fac tot posibilul sa urmez aceste sfaturi SEO !
O sa memorez lectia asta si o sa te si citez de fiecare data cand o sa am ocazia , fara sa mentionez binenteles sursa , lasand interlocutorii sa creada ca aceasta intelepciune tasneste din intelepciunea populara !
Astept cu interes noile sfaturi si de aceea tuturor le doresc O zi buna in continuare !
A...deci vrei ceva nou...SE friendly....;) daca stai sa tanjesti dupa linkuri SE-friendly o sa iti pierzi cea mai mare parte din timp.
Iti dau un sfat. Creaza-ti urluri SE -friendly ,eu asa am facut si imi merge de 4,5 ori mai bine decat un link exchange de calitate.
Oricum nu o sa iti dau ideea despre cum se face,sorry dar eu as putea sa pierd daca iti sugerez ceva din ideile mele.