Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Dojo / Ramona

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Wink Dojo / Ramona

Buna seara.

Imi cer scuze pentru lipsa de buna crestere: postez de cateva zile si am omis sa ma prezint

Ma numesc Ramona. Dojo vine de la pasiunea mea pentru Karate, care a dus la pasiunea pentru design. Acum 5 ani, ca laudabila centura galbena in shotokan, am pus la cale proiectul dojo.ro .. in acea vreme nu aveam calculator acasa, asa ca stateam mai mult la radio si lucram de pe comp-ul de acolo. Fostul prieten mi-a aratat cum se lucreaza in Total Commander (FTP access), el mi-a rezervat la myx cont cu domeniul .ro si tot el mi-a ghidat primi pasi in Front Page. Ne-am despartit la 3 luni dupa aceea, dar ii multumesc pentru ajutor

Primul site a aparut ca un template (unul negru) de pe Front Page. Am scris cu multa verva multe articole despre Karate, desi aveam 3 luni de practica. Majoritatea dateaza de atunci. Mi-am spus ca nu conteaza cum arata, ideea este sa fie informatie buna. In cateva luni m-am axat tot mai mult pe looks (ca am mai scos nasul prin lumea net-ului si m-a apucat rusinea cu ce aveam eu).

In urmatoarele luni am muncit la situl "jumatatii", apoi la situl cumnatului. Dupa ce am avut si eu 3 situri facute, era foarte clar ca am nevoie de un portofoliu ... asa a aparut dojodesign.ro (ce si-a schimbat layout-ul de 6 ori cred si e acum in redesign, ca nu am updatat noile creatii si am alte idei de layout).

Anul 2004 (finalul) a insemnat trecerea mea de la faza "OK" la faza "nebuna cu acte in regula". Am trantit un site pe un host free (dhost.info, bun proiect pe atunci) in care am instala nuke si am indexat situri de arte martiale. Minunea se chema International Martial Arts Portal (da, stiu, sforaitor ). A urmat webtips (webmaster tips and tricks, care acum e wtricks.com).

Am terminat 2004 scriind articole de web design si indexand la situri de AM cat puteam. Ma jucam tot mai mult cu Nuke si am inceput sa ma joc cu tema. Un CSS modding aici, o imagine refacuta acolo, un header .. si asa am prins mai mult curaj.

2005 a marcat aparitia a si mai multor situri. Cred ca am ajuns aproape de faza de "un site pe luna" .. sau pe aproape .. in vara am pus mana pe un domeniu si hosting platit. Asa am mutat wtricks. Am lansat dupa ce am venit de la mare un forum de muzica, apoi am mutat portalul de AM pe host platit si cu domeniu cu tot. A aparut un forum despre filme, un forum de femei, un site de shopping timbre, un proiect caritabil (lovingdoggies.com) in care imi propun sa platesc din ce fac prin reclame mancare si veterinar pentru cainii vagabonzi (am un catel "pescuit' acum 8 ani de pe strada si sunt foarte atasata si de el si de caini in general. in loc sa mai plang de mila lor, mi-am propus ca din putinii bani pe care ii am sa mai ajut cauza si poate sa adun oameni care ii iubesc). Proiectul merge greut (ca nu am timp sa ma ocup asa cum trebuie), dar odata va fi mare

Am mai lansat morrowind.ro (am avut si eu un joc preferat), un director de links de web design etc.

Nu mai stiu ce am prin cont-ul de reseller ... destule.

Pasiunea aceasta a ajuns cred la faza "nesanatoasa", dar m-a ajutat sa ma dezvolt mai mult. Am invatat sa lucrez cu o serie de script-uri, sa creez teme pentru ele ... asa mi-a venit ideea ca as putea avea un "job" ca designer (chiar daca am terminat Pedagogicul si Literele ). Acum sunt in faza de start de firma si sper ca aceasta pasiune sa imi aduca si satisfactii "din alealalte".

in rest .. viata mea inseamna munca la job-ul normal, munca pe situri, stat cu the doggie, vazut "jumatatea', mers la antre din cand in cand. Traiesc in minunatul municipiu de pe Bega, ascult muzici "destepte", vizionez filme care ma fac sa ... gandesc.

Hai ca v-am plictisit.

Deci .. bine v-am gasit

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu ne-ai plictisit deloc si ne pare bine sa te avem printre noi. Cu siguranta o sa gasesti pe aici raspunsuri la unele din problemele tale.
    Asa ca, bine ai venit si enjoy!
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Multumesc diana.

Am dat de voi din intamplare si iti spun sincer (fara sa va magulesc, ca nu primesc nimic de la voi) ca este una dintre putinele comunitati relaxate si cu oameni de bun simt. Ma deranjeaza in alte forum-uri romanesti atitudinea de "ba esti prost" cu care sunt intampinati oamenii, comentariile de mult prost gust la site reviews si dusmania unora fata de altii. Nu stiu ce sa zic. . o fi ceva "tipic" la noi? Ca la Sitepoint, namepros, theadminzone etc (sa numesc numai cateva dintre forum-urile mari in care imi pierd timpul) nu exista asa ceva.

Am intrat deci de curiozitate si imi place. Faceti o treaba foarte buna in comunitate, se discuta serios, informatii de mare calitate ... e clar ca raman

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    415
    Putere Rep
    41

Implicit

bine ai venit ramona. cam asa am inceput si eu, eram pasionat de calculatoare, faceam culturism/karate, le-am combinat pasiunile si a rezultat un site de fitness... apoi am trecut de la hobby la afacere full time...
    apropo, tu esti in poza?

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    48
    Posturi
    239
    Putere Rep
    36

Implicit

bine ai venit, dojo!
    Daca avem probleme cu batausii, ne aperi, nu?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Bine ai venit Ramona.

La inceput am crezut ca e un user care se foloseste de un avatar cu o femeie ca sa aibe "trecere". (???) Mai ales ca erau cam multe posturi noi de la un singur user la un moment dat. Diana stie despre ce vorbesc.

Ma bucur ca m-am inselat. E bine ca esti printre noi si iti multumim.

ps: abia dupa posturile din ziua asta mi-am dat seama ca esti fata. Fetele (unele) au "spor" la scris si la vorbit.

Felicitari pentru prezentare.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

.. Uite ca la asta nu m-am gandit .. ca se poate folosi avatar de fata pentru "trecere". Ce bine e ca sunt de "genul potrivit"

Poza a fost facuta vara trecuta la ziua unei prietene. Are ea obiceiul de a "forta" invitatii (doar putini prieteni apropiati) sa puna nasul de clown si sa poarte palariuta de "happy birthday".

Merci de welcome tuturor. Imi pare rau ca v-am speriat la inceput

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Daca as stii cum se scrie... ti-as zice Koniciua .

Asa ca ... ramane sa-ti spun bine ai venit.
    Ce sa-ti spun... sedere lunga si productiva... si sa te vedem Super Moderatoare.... in dreapta Dianei... cat mai repede
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Bine ai venit... dar ai scris ceva la prezentare, nu gluma... Probabil ar trebui sa primesti premiul "Cea mai completa prezentare"!!!

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

se simte ca ai terminat la litere... si uau.. si eu am terminat in Pedagogic.. mate-info.. si nu am avut curajul sa ma avant asa pe net cum ai facut-o tu desi stiam de html si pagini din astea cam tot de vreo 7 ani.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Citoiu; 29th March 2007 la 08:48.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •