Numele de familie incepe cu litera T?
Ce "inflatie" de sfatuitori binevoitori in acest topic. Ciudat...
Si nici macar n-a zis ca e blonda si are picioarele de 120 cm.....
Of, of, ati auzit cuvantul magic "stewardesa" si hopa, v-ati inghesuit toti pe topicul fetei si ati inceput cu pariurile (ca e bruneta, ca e nu stiu cum, mai aveti putin si ii cereti sa va spuna si marimea cupei de la sutien ). Daca era un coleg, nu aduna atatea comentarii de bun venit. Shame on you.
On topic: fii binevenita.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
robyroy- cred ca te inseli... nu prea numeri tu comentariile la colegi.Aici numeri sa stabilesti concurenta.
sa-ti faci planul ai?!
![]()
"Shame on you?" Pai ce faci? Te oftici ca nu esti pe prima pagina ca la google? Ai ajuns tarziu?Lasa ca fata e constiincioasa si citeste tot
Nici eu nu sunt pe primul loc pe pagina ei ca mi-a dat eroare my girlrank tool. Nu avea cuvantul cheie stewardesa in baza de date si uite asa am ajuns pe locul 8 si 10![]()
Ultima modificare făcută de Promo4net; 6th November 2014 la 11:30. Motiv: Am adaugat text
Bine ai venit Madalina!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)