(CE) Bine (ca) v-am gasit !
Kordell in cazul in care crezi ca ne iei la misto sau comunitatea asta e doar o distractie mistocareasca pentru tine, tin sa te anunt ca zbori de pe forum.
Comunitatea asta incearca sa educe si sa informeze corect oamenii despre SEO.
Daca ai in minte distractii matrimoniale sau teste plictisitoare, iti recomand sa o faci pe alte forume.
Reactia mea e motivata de "prezentarea" pe care te-ai chinuit sa ti-o faci.
Ai o zi sa iti faci o prezentare normala. Daca nu...zbor usor catre tari primitoare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ok ..imi cer scuze ca am deranjat
Voi zbura de pe forum fara sa stiu ce am facut ...nu ca m-ar interesa foarte mult...dar era ceva frumos..si repet..chiar nu stiu cu ce am deranjat. Va rog stergeti-mi posturile si salutul. Nu meritam sa le pun ...
Va multumesc totusi pentru primire ! O zi si o viata buna sa aveti !
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Salut Kordell.. Bine ai venit ..
Fiecare are modul lui de a spune "Salut"... Nu trebuie sa te superi
SI in afara de asta avem un regulament... Nu crezi si tu ca ar fi mai utila o prezentare normala ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am atat bun simt incat sa raspund oamenilor adevarati...Deci :
Cristian...chiar nu stiam ca este obligatoriu sa fac aceasta prezentare, iar asta pe care am facut-o a fost mai mult un salut care spune exact ceea ce se intelege : Chiar ma bucur (sau ma rog--ma bucuram) ca v-am gasit. Dar revin si ma prezint :
Cel mai mare hobby al meu este Internet-ul si IT in general. Am 26 de ani si lucrez intr-o televiziune ca director de marketing. Sper sa reusesc sa exprim(prin scris) cat mai bine ceea ce vreau sa spun pentru a nu mai fi inteles gresit...
Ultima modificare făcută de Kordell; 12th May 2007 la 18:29.
Ne bucuram ca ai aterizat aici.
Sa ne spui si ce ai pe suflet... legat de Marketing bineinteles.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
exista vreaun thread de marketing??...mi-ar face placere sa invat pe cineva si sa invat de la altcineva...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)