Mă numesc Zina, sunt profesoară,soție, mamă și blogger.Deși m-am înscris aici de câtva timp, participarea mea la acest forum a fost foarte slabă. Nu mai știu dacă m-am prezentat și nici nu știu unde să caut ca să aflu asta, așa că mă prezint acum, poate din nou.
M-am înscris pe acest forum atunci când m-am apucat să-mi fac un blog fără să știu absolut nimic despre această ocupație. M-am documentat mult și am găsit multe lucruri utile chiar aici. Asta se întâmpla prin septembrie 2010. De atunci blogul a devenit site și a progresat frumușel, e vorba de Lecturi povestite pe scurt
Prin decembrie am făcut al doilea blog, complementar primului Noua abordare a lecturii
Cer părerea acelor care se pricep. Aș vrea, ca majoritatea bloggerilor, să "fac bani din blog", să fac monetizarea blogului. Din primul, Lecturi povestite pe scurt. E posibil? E prea devreme ?
Aștept sfaturile voastre și vă urez tuturor un an bun !![]()

Mă numesc Zina, sunt profesoară,soție, mamă și blogger.Deși m-am înscris aici de câtva timp, participarea mea la acest forum a fost foarte slabă. Nu mai știu dacă m-am prezentat și nici nu știu unde să caut ca să aflu asta, așa că mă prezint acum, poate din nou.
Răspunde cu citat