buna si multa bafta
buna si multa bafta
Bun venit pe Seopedia! Iata si un thread deschis aici despre cateva metode de monetizare pentru un site/blog.![]()
Bine te-am găsit, somnulescu ! Așa am să fac ! Deja am prins și am aplicat la lecturie mele
Bine te-am găsit și bine v-am găsit !
Bine te-am găsit, Sandu !
Bun găsit !
Bună idee cu înregistrarea, mai ales că se spune că am voce bună pe înregistrări, chiar mai bună decât în realitate. Mă depășește însă aspectul tehnic...Ai vreo recomandare, ori să deschid un subiect nou pe forum ?
Ti-am vizitat si site-ul și blogul...Felicitări pentru voința uriașă pe care o ai să nu te lași doborât de o asemenea lovitură a soartei.
Da, la un mic venit suplimentar m-am și gândit, nu plănuiam să trăiesc din banii de pe blog, știu că se fac greu și e nevoie de mult timp de muncă.
Bine te-am găsit
Mă bucur că îți place blogul cu lecturi. Te mai astept acolo
Bună ! Mulțumesc la fel !
Ne cunoaștem, am fost în vizită pe blogul tău de mai multe ori și ți-am lăsat și comentarii. Multumesc pentru link-uri, folositoare, ca de obicei
Îmi pare bine că m-am înscris pe forumul acesta, e o comunitate prietenoasă unde voi reveni cu plăcere.
Scuze, mă descurc greu, e primul forum de felul acesta la care m-am înscris. Văd că ești supermoderator și te rog să mă ajuți. 1. Văd că mi s-a scris așa la răspunsurile mele :
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit"). Nu am văzut nicăieri "Edit", de asta nu am apăsat ! 2. Am o întrebare pe care nu am găsit-o la întrebări frecvente. Cum fac să postez eu această întrebare, adică să deschid un subiect nou ? Mulțumesc mult !
Ultima modificare făcută de Cristina Andrei; 18th January 2011 la 13:04. Motiv: Am scos "later edit" din post.
Exista un buton de "Posteaza subiect nou" la fiecare categorie.![]()
Bine ai venit Zina
Bine ai venit Zina!
Iti dorim o sedere cat mai placuta.
Bine v-am găsit, CinCin, Cucifer !
Cucifer, ți-am vizitat blogul și forumul, mi-au plăcut mult![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)