buna si multa bafta
Versiune printabilă
buna si multa bafta
Bun venit pe Seopedia! Iata si un thread deschis aici despre cateva metode de monetizare pentru un site/blog. :)
Bine te-am găsit, somnulescu ! Așa am să fac ! Deja am prins și am aplicat la lecturie mele :)
Bine te-am găsit și bine v-am găsit !:)
Bine te-am găsit, Sandu ! :)
Bun găsit !
Bună idee cu înregistrarea, mai ales că se spune că am voce bună pe înregistrări, chiar mai bună decât în realitate :). Mă depășește însă aspectul tehnic...Ai vreo recomandare, ori să deschid un subiect nou pe forum ?
Ti-am vizitat si site-ul și blogul...Felicitări pentru voința uriașă pe care o ai să nu te lași doborât de o asemenea lovitură a soartei. :)
Da, la un mic venit suplimentar m-am și gândit, nu plănuiam să trăiesc din banii de pe blog, știu că se fac greu și e nevoie de mult timp de muncă. :)
Bine te-am găsit :)
Mă bucur că îți place blogul cu lecturi. Te mai astept acolo :)
Bună ! Mulțumesc la fel !
Ne cunoaștem, am fost în vizită pe blogul tău de mai multe ori și ți-am lăsat și comentarii. Multumesc pentru link-uri, folositoare, ca de obicei :)
Îmi pare bine că m-am înscris pe forumul acesta, e o comunitate prietenoasă unde voi reveni cu plăcere.
Scuze, mă descurc greu, e primul forum de felul acesta la care m-am înscris. Văd că ești supermoderator și te rog să mă ajuți. 1. Văd că mi s-a scris așa la răspunsurile mele :
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit"). Nu am văzut nicăieri "Edit", de asta nu am apăsat ! 2. Am o întrebare pe care nu am găsit-o la întrebări frecvente. Cum fac să postez eu această întrebare, adică să deschid un subiect nou ? Mulțumesc mult !
Exista un buton de "Posteaza subiect nou" la fiecare categorie. :)
Bine ai venit Zina
Bine ai venit Zina!
Iti dorim o sedere cat mai placuta.
Bine v-am găsit, CinCin, Cucifer !
Cucifer, ți-am vizitat blogul și forumul, mi-au plăcut mult :clap: