-
Bună !
:) Mă numesc Zina, sunt profesoară,soție, mamă și blogger.Deși m-am înscris aici de câtva timp, participarea mea la acest forum a fost foarte slabă. Nu mai știu dacă m-am prezentat și nici nu știu unde să caut ca să aflu asta, așa că mă prezint acum, poate din nou.
M-am înscris pe acest forum atunci când m-am apucat să-mi fac un blog fără să știu absolut nimic despre această ocupație. M-am documentat mult și am găsit multe lucruri utile chiar aici. Asta se întâmpla prin septembrie 2010. De atunci blogul a devenit site și a progresat frumușel, e vorba de Lecturi povestite pe scurt
Prin decembrie am făcut al doilea blog, complementar primului Noua abordare a lecturii
Cer părerea acelor care se pricep. Aș vrea, ca majoritatea bloggerilor, să "fac bani din blog", să fac monetizarea blogului. Din primul, Lecturi povestite pe scurt. E posibil? E prea devreme ?
Aștept sfaturile voastre și vă urez tuturor un an bun ! :D
-
Salut Zina si bine ai venit. Stai cu ochii pe forum si siguri ai sa "prinzi" cate ceva :p
-
Buna Zina si bine ai venit in comunitate!
-
-
-
Bine ai venit, Zinaida :) !
Ideea din spatele (primului tau) blog e prezentarea unui fel de "comentarii" literare, pe scurt (rezumat) ? Atunci (desi nu stiu cum suna vocea ta), le-ai putea si inregistra - ar fi ceva mai "fresh".
-
-
Buna Zina, mai greu cu banii din blog daca esti si profesoara si sotie si mama! Totusi ai ce citi pe forum daca vrei sa inveti sa aduci un venit suplimentar din blogging.
-
-
Bine ai venit si imi plce primul tau blog :)