Salutare. Ma numesc Emil, am 24 de ani, locuiesc in Brussels, sunt din Bucuresti si am venit pe Seopedia pentru ca se pare ca este unul dintre cele mai civilizate forumuri de profil din RO.
Salutare. Ma numesc Emil, am 24 de ani, locuiesc in Brussels, sunt din Bucuresti si am venit pe Seopedia pentru ca se pare ca este unul dintre cele mai civilizate forumuri de profil din RO.
Toate drumurile duc la Targoviste
welcome![]()
Multumesc frumos pentru primirea calduroasa![]()
Sunt curios Emil, cum este Belgia ? Ai mai fost prin Romania in ultimii ani ? Sau oriunde prin Europa, for that matter ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Bine ai venit Emil!
Am si eu o intrebare, care este limba vorbita cel mai mult ("neoficial")?
Salut,
Sunt curios Emil, cum este Belgia ? Ai mai fost prin Romania in ultimii ani ? Sau oriunde prin Europa, for that matter ?
Buna Cristi, chiar acum sunt in Romania, cateva zile, am venit de la iGaming Supershow (Budapesta), unde am vorbit putin despre cateva modalitati statistice de evaluare/determinare a Link Worth-ului (o sa pun PPTul si pe Seopedia daca imi permiti). Conferinta este un eveniment unde se aduna principalii playeri din industria jocurilor online, si afliliatii. E de regula foarte interesant, anul asta cred ca au fost vreo 2000 de oameni in prima zi.
Inainte sa fiu in Belgia (unde sunt de 2 ani si jumatate) am lucrat sau/si studiat si in Grecia, Olanda, Germania, Cehia, si Austria. Am o chestie pentru calatorii (sa o numim pasiune, desi cred ca e mult spus). Imi place sa cunosc noi oameni, noi culturi, si sa "fur" de la fiecare (cultura) cate ceva daca se poate. Romania s-a schimbat mult in ultimii ani. Cred ca mai mult decat orice tara din Europa cu exceptia Ucrainei. Vad schimbarile mult mai profund pentru ca vin destul de rar acasa, si pot face comparatii. Din nefericire insa (parerea mea cel putin), noi romanii ca si popor am devenit mult mai rai. Pe chestii simple. Am invatat din ce in ce mai mult ca "popor" sa criticam neacoperit, sa mintim, sa supraevaluam, si sa criticam. Avem atat de multi oameni extraordinari, oameni simpli si sinceri, si avem pe hartie un potential enorm. Insa problema e ca suntem convinsi ca suntem cei mai destepti, desi de multe ori nu e asa, si actionam deseori in consecinta. Sunt chestii foarte interesante de vazut afara, insa nu totul e ceea ce pare. In plus noi romanii, avem un stil inconfundabil pe oriunde ne ducem. Iar atunci cand venim acasa, povestim ce roz e totul, cum faceam mii de euro, si ce frumos era, desi realitatea in multe cazuri e complet diferita. Am multi prieteni (majoritatea programatori) care au plecat in diverse tari, si desi spun ca totul e super ok, realitatea nu e chiar asa. Pur si simplu pentru ca e usor sa iti formezi iluzia ca in afara totul e ok. De regula socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa dupa cum zice proverbul. Castigi de 5 ori mai mult de regula ca in Romania, si cheltuiesti de 7 ori mai mult
Bine ai venit Emil !
Am si eu o intrebare, care este limba vorbita cel mai mult ("neoficial")?
Multumesc Costin. Flamanda (flemish). Insa Brussels-ul este un oras ciudat. Este impartit in 2 parti, care vorbesc franceza, respectiv flamanda, si se urasc reciproc. Vezi aici: wikipedia dot org/wiki/Brussels#Municipalities (nu pot posta linkuri pt. ca nu am 30 de zile in forum). Serviciile publice sunt de regula sub orice standard si asigurate de companii diferite (exemplu la transport, unde ai bilete diferite in functie de apartenenta cartierului ca sa o numim asa). Dureaza peste 1 luna sa iti instalezi net prin belgacom.be de exemplu, iar facturarea se face in functie de volumul de date, putand trece de 100 de euro fff. usor in functie si de zona ta.
Ai vorbit ca un adevarat Ambasador. A fost o placere sa citesc ce ai scris. Mersi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)