Salut, ma numesc Iacob Vlad-George, am 19 ani si sunt student la Facultatea de Informatica din Iasi. Imi pare bine ca am fost acceptat in aceasta comunitate a carei activitate o urmaresc de aproximativ 1an.
Salut, ma numesc Iacob Vlad-George, am 19 ani si sunt student la Facultatea de Informatica din Iasi. Imi pare bine ca am fost acceptat in aceasta comunitate a carei activitate o urmaresc de aproximativ 1an.
Hello tinere! Facultatea de Informatica Iasi, frumoasa facultate, la cladire ma refer, in rest iti vei da seama la final cum e sa pierzi timpul si sa nu inveti nimic pe acele banci, scaune sau fotolii !
Bine ai venit pe Seopedia!
Bine ai venit, Vlad.
Acelasi nume, acelasi oras, aceeasi facultate si aproape aceeasi varsta.
Trebuie sa ne cunoastem.
Pai momentan lucrez la un website builder ... numele inca nu il fac public pana cand nu dau drumu la o versiune beta ... cateva site-uri la care am lucrat: www.anuntuldeiasi.ro, www.anuntuldecluj.ro, www.find-drivers.net (nu este gata si multumesc lui Adrian Poputoaia pentru ca m-a ajutat la logo) si cam atat imi aminesc momentan.
Ultima modificare făcută de BluMan; 12th August 2010 la 03:57.
Logo de la find-drivers, celelalte nu sunt operele noastre de arta .
@Cristi Ursuț, nu ma indoiesc ca ar fi altel, peste tot in Romania, insa pe bancile facultatii de informatica din Iasi mi-am uzat si eu blugii si stiu cum stau lucrurile exact!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)