haos, simplu: instalezi joomla plus componenta eweather si ai obtinut un site de vreme. dupa aia daca doresti ceva mai profi mai umbli prin cod, instelzi o componenta sef... daca ai nelamuriri te pot ajuta.
haos, simplu: instalezi joomla plus componenta eweather si ai obtinut un site de vreme. dupa aia daca doresti ceva mai profi mai umbli prin cod, instelzi o componenta sef... daca ai nelamuriri te pot ajuta.
Am patit si eu, la mine insa furasera informatia din codul sursa, si o imagine din pagina era hostata la mine pe serverasa ca am modificat imaginea si a iesit ceva super tare.
Da email la proprietar macar textul sa il schimbe si ei, in rest nu prea ai ce face...
ce mai astepti?Cod:Address: Sediul : Bucuresti Tara : Romania E-mail: avsz.network@gmail.com Telephone: 0726116358 & 0722172893 Information: Daca ai vreo intrebare sau esti interesat pentru a realiza un proiect cu noi ! te rugam sa ne contactezi la nr de telefon sau casuta de mail afisata mai jos avsz.network@gmail.com ! Iar noi iti vom raspunde la intrebarile tale !![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
am vorbit cu cel ce are domeniul, el mi-a zis ca i-a facut altul site-ul ... si pana la urma am ajuns la discutii de genu "da tu cat castigi din adsense?"... in fine, imi bat capul degeaba
dupa cum spuneam, tu folosesti ilegal feedul de la weather.com, si stii asta, prin urmare la randul tau furi ceva. :-)
deci el fura de la tine, si amandoi de la weather.com.
nu-i nimic, viata merge mai departe.
daca tu poti compara nerespectarea unor conditii de preluare cu furtul integral al unui text atunci ma vad nevoit sa recunosc un furt.
nu se compara, chiar asta estein plus, de ce te deranjeaza asa de tare pentru ca oricum nu cred ca ai vizitatori recurenti carora le place situl asa de tare incat ar putea sa il confunde pe al tau cu al lui...pana la urma nu e nimic senzational in situl tau (si nici in al lui), pentru ca nu aveti nici un continut original.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)