M-am trezit cu o galerie foto furata. Detalii aici.
Ce credeti ca ar trebui sa fac ? Sa merg mai departe cu un avocat ?
M-am trezit cu o galerie foto furata. Detalii aici.
Ce credeti ca ar trebui sa fac ? Sa merg mai departe cu un avocat ?
sincer nu cred ca se merita cheltuiala.. si timpul pierdut prin tribunale, mai ales daca s'a inamplat doar odata..
daca se mai intampla.. atunci da.. aduni dovezile.. si sa fii sigur ca sunt bune.. si ai timp si bani de pierdut.. baga tare
off-topic: super tare galeria aia flash.. e un script facut de cineva cunoscut sau luat de pe undeva? e super misto facut si muncit nu gluma la el![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
offtopic : cred ca a fost nebunuie mare daca a venit ricardo villalobos vad ca e si rares pe acoloeu l-am prins in vara la arenele romane si a rupt cu muzica
![]()
@forapathy: galeria e free dar nu mai stiu de unde am luat-o.
@gin: iti dai seama ca a fost nebunie. a inceput party-ul la h23.00 si s-a terminat la h14.00, da PM, adica a doua zi![]()
In primul rand ai incercat sa iei legatura cu ei? Fiind vorba de un site mare e posibil ca "sefii" sa nici nu stie ca "aia mici" copiaza de altundeva.
Eu am avut vre-o 2 cazuri de preluare de continut fara nici macar un mail. In ambele situatii am rezolvat (din fericire) doar contactand webmasterii.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Ia legatura cu ei si vezi daca rezolvi ceva . E preferabil asa deoarece pe calea justititiei e mai greu , nervi , bani, timp perdut...Daca nu se rezolva insa , conteacteaza un avocat .
Pe acel site, a pus o informatie cum ca, au rezolvat diferendul si a fost o neintelegere.
Mda... Pacat de faptul ca lumea a inceput sa isi caute dreptatea pe Seopedia, insa dupa ce "rezolva" treaba uita sa vina sa spuna asta si eventual si cum a rezolvat-o...
Psaico, deci? Poti explica cum ai rezolvat-o sau e confidential?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Daca iei o poza de pe un anumit site si pe siteu tau precizezi sursa, banuiesc ca e ok nu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)