Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Intrebare despre you-tube.ro

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit Intrebare despre you-tube.ro

Dupa cum se poate vedea pe distinsul site care se foloseste de numele youtube,
    ofera "optiunea "de download de pe youtube,trilulilu,neogen

Intrebarea e?
    Adsense cum de accepta ca unitatile de anunturi sa fie plasate pe situri de piraterie?

Ca ala e site de piraterie curat 100%

Sa nu uit.Are si un baner catre site adult in colt dreapta sus.

Si trafic.ro vad ca ia acceptat.Se pare ca nu disting diferenta dintre warezuri,download soft sau download video.

E bine de stiut daca voi scapa de un asemenea "concurent".
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 31st May 2008 la 16:47.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

Cum adica site de piraterie ? Daca ofera doar downloaduri de pe youtube, trilulilu, etc... nu contine mai mult warez decat youtube.com - care e acceptat de adsense.

Desi poate ca exagereaza putin, eu nu vad nici o incalcare EVIDENTA a TOS adsense pe siteul respectiv.

Poate bannerul adult, dar chestia aia e discutabila pentru ca nu contine continut explicit adult, e doar un banner. Dubioasa mai e si plasarea adsense intre tagurile alea blend in care ar putea confunda vizitatorul, dar si aia e interpretabila cred.

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    36

Implicit de ce piraterie?

Pe mine m-a multumit raspunsul lui Nic . Am si eu un site care faciliteaza downloadul de fisiere de pe trilulilu.ro si inainte sa pun Adsense pe el m-am uitat pe net si am vazut o multime de astfel de site-uri care functioneaza de mult timp si nu au fost banate de Google. Nu inteleg de ce deadworldisee considera acest lucru piraterie, asta inseamna ca si Google Video si Youtube contribuie la cresterea pirateriei.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Poate voi nu vedeti cum trebuie realitatea

Youtube,trilulilu,neogen cat si alte situri care ofera astfeld e servicii nu ofera posibilitatea de DOWNLOAD.

Una e sa vizualizezi online un video si alta e sa il pui in comercializare.

Youtube a fost dat in judecata de multe ori datorita faptului ca utilizatorii uplodeaza videoclipuri cu copyright,astfel casele de discuri pierd bani fiindca decat sa dea bani un client sa cumpere dvd-u se uita pe youtube.

Chestia cu downloadul de videoclipuri e echivalenta cu dc++.E aceasi mancare de peste.

Cear fi daca as reindexa youtubu pt seo si as oferi optiunea de download si toti ar fi ca vois a zica da e totul ok.As deveni miliardar din adsense.

Nu stiu de ce voi nu vedeti faptul ca ori warez,ori muzica downlodata e aceasi chestie.

Sincer ma asteptam la alte raspunsuri din partea voastra.

uite cum facem.
    Daca Toti sunt de parerea voastra,atunci am sai fac concurenta serioasa lui you-tube.ro si alt site de genul asta din romania

Am scripturile facute pentru o astfel de actiune si am crawleru de la google setat pe fast.Mai am 70 de zile din optiunea pt fast, indeajuns sa indexez sa zicem 350 000 videoclipuri.
    Si o sa pun sub fiecare video "Downlodeaza si ajuta la cresterea pirateriei fiindca numai la asta te pricepi!"
    Ultima modificare făcută de deadworldisee; 1st June 2008 la 16:47.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu inteleg de ce te agiti asa de tare. Omul doar si-a dat cu parerea si dpmdv are dreptate. Daca ai tu cu ce sa faci ceva mai bun, fa-o si nu te mai da de ceasul mortii atat.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

LOL chiar lol ...........

miller este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd February 2006
    Posturi
    65
    Putere Rep
    35

Implicit

Probabil google considera ca Youtube inca nu a ajuns destul de cunoscut si aceste site-uri ii fac reclama gratuit altfel ar interzice practica. Nu vorbesc de plugin-uri sau software de descarcat filme de pe youtube care sunt dincolo de puterea de control a google ci de astfel de site-uri care evident castiga bani de pe urma resurselor Google.
    Probabil ca banii din reclama castigata de google prin astfel de site-uri depaseste cheltuielile generate de traficul suplimentar.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    nu contine mai mult warez decat youtube.com - care e acceptat de adsense.
    Youtube este AL Google. Ce rost mai are cu acceptatul ?

Oricum nu este vina lor ca exista video-uri care au copyright, pentru ca NU pot si nu au cum (ever) sa verifice manual cele cateva zeci de milioane de video-uri incarcate lunar, sa vada daca fiecare sunt create special de utilizator, sau sunt video-uri care au copyright.

Tocmai de aceea, responsabilitatea este a utilizatorului care incarca video-ul, iar YouTube nu este responsabil decat sa raspunda la cereri de stergere, facute de cei care detin acel copyright.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Din cate stiu acum 1 an de zile youtube a fost obligat sa stearga 100 000 de video-uri pe langa o amenda cu cateva zerouri.
    Evident ca nu a stat cineva sa le controleze manual.Numai cand te gandesti ca sunt video-uri cu milioane de view-uri....

Ideea era ca adsense permite amplasarea anunturilor pe situl ala.Alte situri de genu asta din afara cu adsense nu am vazut.

Probabil e in prima luna cu adsense si inca nu l-au verificat.

Apropo .situl respectiv nu foloseste scriptul de la youtube pt afisarea videourilor deci incarca si TOS-ul youtube,trilulilu,si neogen,oricum are nevoie de "linkul" de la pagina pe care se afla acel video.

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    31

Implicit

Sunp neplacut surprins sa vad pe acest forum niste discutii atat de sterile si atat de lipsite de sens.
    Nu iti inteleg judecata in crearea acestui topic,deadworldisee,si continuarea discutiilor pe acest subiect.Probabil te crezi un fel de "razboinic al luminii" sau un "justitiar din wild west" si vrei sa-i termini pe "micuti".Sincer nu-ti inteleg frustrarea si asa cum bine a zis un alt user,"te dai de ceasul mortii" sperand ca,cu astfel de subiecte de-a dreptul penibile sa ajungi "ambasador" sau nu stiu ce alceva.
    Vad ca tot ameninti pe toata lumea ca o sa-ti faci tu nu stiu ce site care o sa rivalizeze...si ca o sa faci rahanul praf.
    Spec incetezi cu astfel de demersuri si astfel de intentii paguboase.
    P.S.Nu am nici o legatura cu site-ul in cauza.

P.P.S.Incearca sa scrii corect romaneste,daca nu pune mana pe o carte de gramatica limbii romane si invata.
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare despre <Title>
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th May 2009, 14:01
  2. Intrebare despre SEO si PR
    De Cristi G în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 23:55
  3. intrebare despre pr
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th October 2008, 20:14
  4. intrebare despre < h 1 >
    De CristiC în forumul Client side
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th May 2008, 16:00
  5. intrebare despre cod
    De zgabu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2007, 13:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.