johnyk_vl esti rupt in 2 de realitate si faci spume ca o cola agitata.
Slow down boy ca nu fuge pamantul de sub tine.Iti mai repet odata ca am facut referire la adsense, nu la succesul lui super extra large de ma da pe spate... LOL.
Stii cum e , cand postezi pe un forum despre un site ca face aia si aia si incep sa apar pe situl respectiv chestii de genu "Informatii Copyright" care inainte nu erau... si prin el mai apar niste prostii de genu ca you-tube.ro nu raspunde de fisierele downlodate si daca sunteti impotriva unor videoclipuri ,contactati-ne pt a le interzice si bla bla bla...
Sa fie oare o coincidenta ?
johnyk_vl ala e un amarat de script hostat pe un shared host .Daca tot te agiti sa bati nuca in perete ca eu ma dau doar mare, ar fi bine sa stii ca am un dedicat care face crawl pe youtube si extrage in jur de 300 000 videouri pe zi. Avand in vedere ca am unmeterred band, totusi nu ofer optiunea de download.
Si ca sa iti mai zic o chestie , ca tot te agiti sa ii apararea de parca ai fi proprietarul lui , situl ala e optimizat pt you-tube si nu youtube si cel mai mult trafic din asta ii vine.....mare
seo-ist tata....
Hai baftalov