Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Intrebare despre you-tube.ro

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Foarte buna observatia ta domenii.Spre rusinea mea si eu o mai comit,cei drept din cauza unui lucru obiectiv:comment-ul de mai sus impreuna cu acesta au fost editate de pe un smartphone(nokia 6680) si nu este asa de usor de scris ca pe "the regular keyboard".Totusi,spre deosebire de altii am o mai mare grija de corectitudinea literala(gramatica limbii romane) dar si de exprimare(cel putin asta tind sa cred).Imi cer scuze pt. duritatea mesajului,dar imi pastrez opinia.
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

johnyk_vl esti rupt in 2 de realitate si faci spume ca o cola agitata.
    Slow down boy ca nu fuge pamantul de sub tine.Iti mai repet odata ca am facut referire la adsense, nu la succesul lui super extra large de ma da pe spate... LOL.

Stii cum e , cand postezi pe un forum despre un site ca face aia si aia si incep sa apar pe situl respectiv chestii de genu "Informatii Copyright" care inainte nu erau... si prin el mai apar niste prostii de genu ca you-tube.ro nu raspunde de fisierele downlodate si daca sunteti impotriva unor videoclipuri ,contactati-ne pt a le interzice si bla bla bla...

Sa fie oare o coincidenta ?

johnyk_vl ala e un amarat de script hostat pe un shared host .Daca tot te agiti sa bati nuca in perete ca eu ma dau doar mare, ar fi bine sa stii ca am un dedicat care face crawl pe youtube si extrage in jur de 300 000 videouri pe zi. Avand in vedere ca am unmeterred band, totusi nu ofer optiunea de download.

Si ca sa iti mai zic o chestie , ca tot te agiti sa ii apararea de parca ai fi proprietarul lui , situl ala e optimizat pt you-tube si nu youtube si cel mai mult trafic din asta ii vine.....mare seo-ist tata....

Hai baftalov

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    Mai ciudosule,inteleg ca esti frustrat ca unu' sau altu' poate mai mult ca tine,dar fi fair-play,nu improsca cu dejectii in concurenta(si in cei care nu sunt de acord cu "maria ta" cu reputatii proaste)...Cat ceea ce priveste gramatica mea,nu te mai da tu cu parerea si cu presupusul,mai papagalule,cand tu scrii fara cratima cand trebuie sau o pui in pom,nu sti sa prescurtezi,nu sti sa formulezi propozitii in mod coerent+ faptul ca ai chiulit de la scoala atunci cand s-a predat acuzativul(la intrebarea "pe cine,ce" se raspunde cu "pe care" si nu simplu "care")...sa nu uitam argumentele puerile pe care(vezi nu e greu...repeta cu mine "pe care"...asa...bravo) le aduci in discutie...
    Si sa mai lamurim inca ceva,mai deontologule,notiunea de post scriptum(si de adaugare a inca unui "post" de fiecare data cand se omite un lucru sau se vrea sa se adauge o informatie care continua si incheie armonios textul, este o notiune general acceptata pe plan international si nu tine de limba romana.
    Deci mai...deontologule...mai frustratule,daca vrei sa incheiem discutia nu mai raspunde(e simplu).STFU.

ce tare.. un papagal (adica o imitatie nereusita) mircea badea; \\edit: acum vad ca are si nokia nu stiu de care (habar n-am ce-i ala.. dar precizarea suna asa ca de.. "tzop".. ca sa fim "mircea badea" oana la capat)

aa.. si nu uita chestia cu "barna din ochiul tau".. altfel imi pari penibil (parere personala);

ps. nu am nici o parere on-topic pt ca nu cunosc prea bine subiectul
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 26th July 2008 la 12:19.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    johnyk_vl esti rupt in 2 de realitate si faci spume ca o cola agitata.
    Slow down boy ca nu fuge pamantul de sub tine.Iti mai repet odata ca am facut referire la adsense, nu la succesul lui super extra large de ma da pe spate... LOL.

Stii cum e , cand postezi pe un forum despre un site ca face aia si aia si incep sa apar pe situl respectiv chestii de genu "Informatii Copyright" care inainte nu erau... si prin el mai apar niste prostii de genu ca you-tube.ro nu raspunde de fisierele downlodate si daca sunteti impotriva unor videoclipuri ,contactati-ne pt a le interzice si bla bla bla...

Sa fie oare o coincidenta ?

johnyk_vl ala e un amarat de script hostat pe un shared host .Daca tot te agiti sa bati nuca in perete ca eu ma dau doar mare, ar fi bine sa stii ca am un dedicat care face crawl pe youtube si extrage in jur de 300 000 videouri pe zi. Avand in vedere ca am unmeterred band, totusi nu ofer optiunea de download.

Si ca sa iti mai zic o chestie , ca tot te agiti sa ii apararea de parca ai fi proprietarul lui , situl ala e optimizat pt you-tube si nu youtube si cel mai mult trafic din asta ii vine.....mare seo-ist tata....

Hai baftalov
    Mai da tare esti si tu, tare as fi curios sa vad asa zisul site pff
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Exclamation

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    ce tare.. un papagal (adica o imitatie nereusita) mircea badea; \\edit: acum vad ca are si nokia nu stiu de care (habar n-am ce-i ala.. dar precizarea suna asa ca de.. "tzop".. ca sa fim "mircea badea" oana la capat)

aa.. si nu uita chestia cu "barna din ochiul tau".. altfel imi pari penibil (parere personala);

ps. nu am nici o parere on-topic pt ca nu cunosc prea bine subiectul
    doamneee...ma mir cum ai reusit sa supravietuiesti pana acum...serios...probabil ca ai respirat toata viata prin tub(cred ca il loc de oxigen ai luat alceva pt. ca sa fii "high"),pt. ca probabil si uiti sa respiri...te inteleg la fel si necunoasterea ta si faptul ca "habar n-ai ce-i ala" un telefon mobil...

eu unu' nu inteleg ce te-ai bagat intr-o discutie si sa ma faci "papagal"...mai papagalule(vezi...ochi pt. ochi dinte pt. dinte)...probabil la fel ca si deadworldinsee te gandesti si tu sa mai aduni niste posturi...
    iar despre postul lui deadworldinsee...si despre el...nu mai zic nimic...refuz sa mai continui.

Ca sa citez un tip dintr-o reclama la bautura..."n-ai cu cine,ba...niste tarani"...
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    doamneee...ma mir cum ai reusit sa supravietuiesti pana acum...serios...probabil ca ai respirat toata viata prin tub(cred ca il loc de oxigen ai luat alceva pt. ca sa fii "high"),pt. ca probabil si uiti sa respiri...te inteleg la fel si necunoasterea ta si faptul ca "habar n-ai ce-i ala" un telefon mobil...

eu unu' nu inteleg ce te-ai bagat intr-o discutie si sa ma faci "papagal"...mai papagalule(vezi...ochi pt. ochi dinte pt. dinte)...probabil la fel ca si deadworldinsee te gandesti si tu sa mai aduni niste posturi...
    iar despre postul lui deadworldinsee...si despre el...nu mai zic nimic...refuz sa mai continui.

Ca sa citez un tip dintr-o reclama la bautura..."n-ai cu cine,ba...niste tarani"...
    eu supravietuiesc normal.. la fel ca multi alti oameni decenti; nu stiu ce fel de tuburi, tras pe nas, high folosesti tu si nici nu vreau sa stiu;

despre telefon.. imi mentin parerea: "tzop" (as zice cu "tz" de la "tzaran", dar nu vreau sa jignesc niste oameni foarte ok care se ocupa cu agricultura ca sa avem ce manca noi, cei care ne ocupam cu chestii mai tehnice - cand zic noi nu te includ si pe tine.. asta ca sa nu fie vr'o confuzie);

tu, unu', ar trebui sa intelegi ca la discutiile dintr-un forum au acces toti membrii acelui forum;
    despre papagal.. nu te-am facut eu.. detalii ar trebui sa stii tu ai multe (eu oricum nu imi permit sa ti le spun aici);
    despre "dinte pt dinte".. nu am ce comenta.. dar ai grija.. poate gasesti pe unu' care are mai multi dinti si "te face";

despre posturi.. stai tu linistit.. ca am mai multe decat imi sunt necesare (exista niste indicatori aici pe forum care arata numarul de mesaje ale fiecarui user si data inscrierii in comunitate - asta ca sa te ajute la orientare..);

despre reclama respectiva.. in locul tau as fi tacut (poate ramaneai filozof, desi e cam tarziu pt asta); daca asa ai priceput tu reclama.. eu ce sa mai zic.. "rade ciob....."

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

johnyk_vl , de fiecare data cand postez ceva imi dai reputatii proaste??)=))))

toate cu "esti penibil"...lol si imi zici mie ca eu umblu dupa posturi, cand tu urmaresti sa-mi scazi mie reputatia, ca sa pari tu superior .)))))

DUDE GROW UP

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Dragilor, va rog sa va continuati dragalaseniile pe PM.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare despre <Title>
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th May 2009, 13:01
  2. Intrebare despre SEO si PR
    De Cristi G în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 22:55
  3. intrebare despre pr
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th October 2008, 19:14
  4. intrebare despre < h 1 >
    De CristiC în forumul Client side
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th May 2008, 15:00
  5. intrebare despre cod
    De zgabu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2007, 12:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.