Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Intrebare despre you-tube.ro

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

you-tube.ro imi este un adversar pe acel segment.

Threadul era o intrebare.

Daca el are libertatea sa faca chestia asta, atunci eu de ce nu as putea sa fac la fel?

Johnyk iti doresc sa ai parte de o concurenta profunda pe domeniile pe care le dezvolti.

epsilon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th August 2007
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

e cool siteul! web3.0
    Ultima modificare făcută de epsilon; 10th June 2008 la 17:31.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    Sunp neplacut surprins sa vad pe acest forum niste discutii atat de sterile si atat de lipsite de sens.
    Nu iti inteleg judecata in crearea acestui topic,deadworldisee,si continuarea discutiilor pe acest subiect.Probabil te crezi un fel de "razboinic al luminii" sau un "justitiar din wild west" si vrei sa-i termini pe "micuti".Sincer nu-ti inteleg frustrarea si asa cum bine a zis un alt user,"te dai de ceasul mortii" sperand ca,cu astfel de subiecte de-a dreptul penibile sa ajungi "ambasador" sau nu stiu ce alceva.
    Vad ca tot ameninti pe toata lumea ca o sa-ti faci tu nu stiu ce site care o sa rivalizeze...si ca o sa faci rahanul praf.
    Spec incetezi cu astfel de demersuri si astfel de intentii paguboase.
    P.S.Nu am nici o legatura cu site-ul in cauza.

P.P.S.Incearca sa scrii corect romaneste,daca nu pune mana pe o carte de gramatica limbii romane si invata.
    Iauzi frate, si daca nu incetez "spec" ca nu o sa ajungi tu "ambasador" sau nu stiu ce "alceva" si o sa imi dai reputatii proaste

Te-ai lipit si tu de threadu asta ca "rahanul" de praf si ai zis ca ti-ar prinde bine niste posturi aiurea, tu unul din marii academicieni ai limbii romane, care inventezi cuvinte si mananci litere cand scrii, in timp ce judeci pe altii.

A.P.S:Aluzie la P.P.S-u tau care in "realitatea" limbii romane NU exista,dar vad ca stii sa dai lectii....

P.S:Intrebarea threadului era "cum de permite adsense asa ceva...."

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

you-tube.ro incalca flagrant termenii de la adsense.
    nu ti-as recomanda sa faci ce fac ei:-)

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post

... atunci eu de ce nu as putea sa fac la fel?

Moral Law
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de domenii Vezi Post
    you-tube.ro incalca flagrant termenii de la adsense.
    nu ti-as recomanda sa faci ce fac ei:-)
    Pana ii remarca cineva isi fac plinul mai mult ca sigur. Cred ca defapt or vrut sa scoata x30 din suma domeniului.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Exclamation

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    you-tube.ro imi este un adversar pe acel segment.

Threadul era o intrebare.

Daca el are libertatea sa faca chestia asta, atunci eu de ce nu as putea sa fac la fel?

Johnyk iti doresc sa ai parte de o concurenta profunda pe domeniile pe care le dezvolti.
    deci asa ceva n-am mai vazut decat la romani...daca pe mine nu ma duce capu' sa fac ceva mai bun decat a facut concurenta,sa fiu competitiv si sa progresez in bransa,mai bine arunc cu rahat in concureta,o denigrez,si astfel sper sa raman singur pe bucata de "cascaval" sau mai bine zis:"sa moara si capra vecinului"...

a si cum ai formulat thread-ul nu era o intrebare...ci un atac miselesc pe la spate...

Reamintesc inca o data ca nu am nici o legatura cu site-ul respectiv...vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca si mie mi s-a intamplat ca un dobitoc(nu ma pot abtine sa ii spun altfel individului respectiv) pentru ca era foarte frustrat ca eu aveam mai mult succes ca si el in aceeasi bransa,in loc sa aduca servici noi site-ului sau(sau orice fel de imbunatatiri sau update-uri) a ales sa ma faca de cacao pe mai multe forumuri si sa ma saboteze cum apuca...si de aceea ii urasc pe toti cei de teapa lui...
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    deci asa ceva n-am mai vazut decat la romani...daca pe mine nu ma duce capu' sa fac ceva mai bun decat a facut concurenta,sa fiu competitiv si sa progresez in bransa,mai bine arunc cu rahat in concureta,o denigrez,si astfel sper sa raman singur pe bucata de "cascaval" sau mai bine zis:"sa moara si capra vecinului"...

a si cum ai formulat thread-ul nu era o intrebare...ci un atac miselesc pe la spate...

Reamintesc inca o data ca nu am nici o legatura cu site-ul respectiv...vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca si mie mi s-a intamplat ca un dobitoc(nu ma pot abtine sa ii spun altfel individului respectiv) pentru ca era foarte frustrat ca eu aveam mai mult succes ca si el in aceeasi bransa,in loc sa aduca servici noi site-ului sau(sau orice fel de imbunatatiri sau update-uri) a ales sa ma faca de cacao pe mai multe forumuri si sa ma saboteze cum apuca...si de aceea ii urasc pe toti cei de teapa lui...
    Nu stiu ce te face sa crezi ca are mai mare succes decat mine...Oricum script din ala cam oricine poate sa faca,eu mam referit la adsense nu la succesul lui ....

Nici nu stiu ce tot mai insisti pe threadu asta..

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Mai ciudosule,inteleg ca esti frustrat ca unu' sau altu' poate mai mult ca tine,dar fi fair-play,nu improsca cu dejectii in concurenta(si in cei care nu sunt de acord cu "maria ta" cu reputatii proaste)...Cat ceea ce priveste gramatica mea,nu te mai da tu cu parerea si cu presupusul,mai papagalule,cand tu scrii fara cratima cand trebuie sau o pui in pom,nu sti sa prescurtezi,nu sti sa formulezi propozitii in mod coerent+ faptul ca ai chiulit de la scoala atunci cand s-a predat acuzativul(la intrebarea "pe cine,ce" se raspunde cu "pe care" si nu simplu "care")...sa nu uitam argumentele puerile pe care(vezi nu e greu...repeta cu mine "pe care"...asa...bravo) le aduci in discutie...
    Si sa mai lamurim inca ceva,mai deontologule,notiunea de post scriptum(si de adaugare a inca unui "post" de fiecare data cand se omite un lucru sau se vrea sa se adauge o informatie care continua si incheie armonios textul, este o notiune general acceptata pe plan international si nu tine de limba romana.
    Deci mai...deontologule...mai frustratule,daca vrei sa incheiem discutia nu mai raspunde(e simplu).STFU.
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

vad ca se incing spiritele pe aici.
    calmati-va, baieti,internetul e destul de mare pentru toata lumea.
    @johnyk_vl - data viitoare cand te apuci sa faci cuiva morala despre gramatica, verifica inca o data conjugarea verbului a sti
    eu stiu
    tu stii
    el stie
    sau, mai simplu, evita sa faci morala:-)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare despre <Title>
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th May 2009, 13:01
  2. Intrebare despre SEO si PR
    De Cristi G în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 22:55
  3. intrebare despre pr
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th October 2008, 19:14
  4. intrebare despre < h 1 >
    De CristiC în forumul Client side
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th May 2008, 15:00
  5. intrebare despre cod
    De zgabu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2007, 12:43

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.