Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 71

Subiect: Plagiat promovareweb.ro

heide este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    37

Implicit

Cine nu poate crea... fura...dc? ca mai mult nu il duce capul...
    Asa sunt unii, ca sa triasca si ei... copiaza pe altii mai buni sau "imprumuta idei"... saracii de ei nu sunt de condamnat... ca atata ii duce mintea... si de castigat si asa nu prea au... doar poate un zambet...
    Motiv de litigiu nu este, ca nu ai cum sa te judeci cu oameni care nu isi pot depasi limitele si nici macar o oferta nu sunt in stare sa conceapa... parerea mea ca nu merita sa-ti pierzi vremea cu toti pionierii...
    succes

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    53
    Posturi
    182
    Putere Rep
    37

Implicit aceasi problema

Citat Postat în original de Cristian Mezei
    Aceste texte din site-ul dvs.(promovare-web.html) sunt FURATE de la noi :
    Am scos linkul pt ca nu am 15 articole postate.
    La ce anume vroiam sa ma refer aicea si sa te rog sa ma lamuresti.
    Faci referire la cuvantul text.
    Intr-un alt topic, pe un alt forum am cerut si eu parere referitoare la furtul de text.Pt ca la fel ca si tine (is convins ca ai stat si ai gandit si optimizat mult textul inainte de a-l ediata) am cautat si eu cu grija textul cel mai potrivit care sa fie relevant pt domeniul care ma intereseaza pe mine si la fel ca si tine acest text mi-a fost furat.
    Insa pe acel topic mi-ai raspuns : "Autosos, faptul ca a "imprumutat" tehnica ta SEO nu inseamna ca te-a furat. Inseamna ca e dibaci doar."
    Referitor la tehnica Seo folosita de mine era vorba chiar de acel text gandit si conceput de mine.
    Acuma ceea ce nu inteleg eu.
    Se cheama furt daca este vorba despre continutul dintr-un site de-al tau iar la furtul din site-ul meu se chema "dibacie" ?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu mai stiu exact thread-ul tau.

Mie mi-au furat tot text-ul, toata gandirea ofertei, pana la ultimul cuvant si mod de ofertate.

Din cate spui tu, tehnica seo, poate insemna : sa puna title in META.

Asta nu inseamna furt.

Insa daca ti-au furat TEXT din website, este clar plagiat si nu este nici un fel de indoiala.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    53
    Posturi
    182
    Putere Rep
    37

Implicit off off

Cristi, au furat de la mine exact ca si de la tine.tot.textul, title si meta.
    topicul era : hastetepe://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=121727 (ce ma enerveaza chestia cu 15 topice.e ca si cum incerc sa vorbesc cu ).dar ajung eu imediat la numarul ala.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de autosos
    Cristi, au furat de la mine exact ca si de la tine.tot.textul, title si meta.
    Deci cand spun text, ma refer la continut text din pagina, vizibil unui vizitator uman.

Nu ma intereseaza ce meta fura ei. Sincer.

Daca ti-au furat continutul text din pagina, ai tot dreptul sa fii frustrat si indreptatit la un raspuns din partea lor.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    53
    Posturi
    182
    Putere Rep
    37

Implicit text

e vorba chiar de text-ul in clar si vizibil de pe prima pagina ( vizibil unui vizitator uman).Compara wewewe.autosos.ro cu wewewe.ovitax.ro ( ).mai era inca unul care a aparut recent cu un blog si care face acelasi lucru.

habarnam este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st November 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o intrebare in acest domeniu: se poate face ceva in cazuri de furt?

Autosos - tu i-ai facut ceva lui ovitax?
    As vrea sa stiu si eu daca exista cazuri de actiuni in judecata, sau orice altceva, in online-ul romanesc, pana acum.

danmarius7 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    48
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Faptele nu pot fi incluse sub legea copywrite-ului. Faptul ca cineva ofera ceva si spune chestia asta pe un site, fara sa se uite daca cineva a mai spus chestia asta inaintea lui exact cu aceleasi cuvinte (pentru ca nu poti sa te uiti pe 6 miliarde de site-uri daca cineva a mai scris exact asa, poate ca unele site-uri nici nu sunt incluse inca in motoarele de cautare, deci nu ai cum sa le gasesti), nu intra la plagiat. Daca cineva ti-a copiat pagina cu totul, sau logo-ul facut in flash, sau stiu eu ce alt soft de grafica, sunt printre putinele care intra la acesta categorie.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

sincer ce nu stiu plagiatori e ca uneori nu e indeajuns un copy paste ca sa le aduca macar jumatate din bani

in spatele unui site sau de ce nu al unui blog sta si multa munca de promovare, de seo. Degeaba copiaza continutul, baklinkurile si pagerankul meu nu poate sa il copieze, reclama facuta la prietenii mei nu poate sa o copieze, vechimea domeniului meu nu poate sa il copieze. Sau mai sti daca copiaza asa cu totul poate ia si codul meu de la adsense si pune reclama mea pe siteul lui ca uni sunt atat de idioti incat sunt in stare sa faca asta.

Intradevar cand sti ca muncesti la un site si apoi sa il vezi in alta parte gata furat te doare sufletul dar asta e, mai sunt si romani pe net.

AOnline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th April 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Ca sa vezi faza ....

In urma cu ceva vreme am cumparat de la el un pachet (nu asta cu promovarea web) si constant ca eBooku lui e identic cu alt eBook care e vandut la noi (Silviu Radu) ...

Apoi el spune ca da bonus un iProfit eBook Package ( cu drepturi depline de revindere - master resell rights )

Ca sa constat ca dupa ce achit, primesc pachetul dar drepturile depline de revindere... din parti.

Apoi am cumparat iprofit ala originalu de la mama lui, mi-au dat si PDF`u cu drepturile depline de revindere, si acolo scria ca nu poate fi oferit sub nicio forma ca si cadou sau bonus si nu poate fi vandut sub XXX dolari.

Se pare ca Horia asta face multe chestii necurate. Dupa ce m-am prins de faza cu drepturile depline de revindere care erau NU ... mi-am cerut banii inapoi si dupa ceva insistente i-am primit.

Oricum... acu dupa ce am citit tot postul asta ... se leaga multe

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Supercars.ro plagiat
    De Nosfer în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 18th December 2009, 11:33
  2. Sunt plagiat 24/7
    De vladgidea în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st June 2009, 14:59
  3. Plagiat sau nu ?
    De Danielu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 13