Ai mai făcut tu un concurs cu domenii .com acum câțiva ani, la care nu ai mai oferit premiile. Poate-ți amintești de mine, eram unul dintre participanți. Ideea e că lucrurile acestea se întorc asupra ta.

Ceva mai on-topic: am scris un articol în urmă cu câțiva ani despre o firmă locală care fura; patronul candidează pentru postul de primar trei ani mai târziu și-mi trimite un avocat pe cap pentru că îi stricam imaginea publică; deși în cazul meu tot ceea ce era scris în articol era real și nu aveam informații / materiale preluate fără drept, am preferat să cad la înțelegere cu avocatul și să elimin articolul - acesta își făcuse treaba în cei trei ani, iar eu nu aveam nevoie de un proces.

În cazul tău, având în vedere că a plătit un avocat, iar câștigul lui nu survine de pe urma eliminării fotografiei, ci de pe urma plății dreptului de autor, s-ar putea să dorească să meargă mai departe. Totuși nu cred că e o tactică bună să te ascunzi de avocat fiindcă, în instanță, va putea dovedi apoi că nu ai dorit să iei contact cu acesta - deci erai conștient de greșeală. Poate ajungi să te înțelegi cu el.