Ia aruncati o privire pe http://www.cod-postal.ro si faceti o cautare.
Lol... lame lame lame.![]()
Ia aruncati o privire pe http://www.cod-postal.ro si faceti o cautare.
Lol... lame lame lame.![]()
Whoops
Anyway, vad ca baiatul nu a catadicsit sa schimbe ceva.
Si nu are decat 120.000 pagini indexate, singurul content real pt fiecare pagina, fiind un nume de judet, si 6 cifre.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
sal krumel, multumesc pentru precizare, desi cred ca singura dorinta a antevorbitorilor tai a fost doar de a arunca cu pietre, pe motive puerile, indiferent de tinta. placerea de a face "lame" pe cineva ce nu e prezent.
sal cristi. ti-ai luat canon-ul? pagini posibile indexarii depasesc cifra de un milion, dar pentru primele 4-5 luni ma multumesc cu cele 120.000.
sal ceilalti. asemanarea cu google? atat vedeti? daca maine schimb paginarea, e totul ok? devine un site mai bun? pentru cei 15.000 unici banuiesc ca le-am fost de folos. si acesta a fost interesul.
pentru linistirea spiritelor, a fost mult mai greu de implementat layout google, decat daca ar fi fost layout propriu, pe masura cerintelor unui astfel de site. si totusi ne-am straduit maimult, tocmai pentru a demonstra ceva. si, dupa cum am mai explicat pe alte formuri, se pare ca incercarea de a demonstra buna programare este doborata de "lame. plagiat."
sunt mandru de cod-postal. sunt mandru de ce e in spatele lui, de faptul ca poti gasi codurile postale si prefixele telefonice din aproape jumatate din europa. sunt mandru ca am folosit un layout asemenator google, pentru a inspira rapididate. si sunt mandru ca o si ofer.
inainte de a arunca cu pietre, voi sunteti asa puri? cu intruziunile voastre in industria web icsicsics (imorale, dar de unde ies bani, nu?) nu cred ca aveti dreptul sa judecati imoralitatea "plagiatului" cod-postal.ro
sunt mandru de cod-postal.ro. multumesc.
adi stan
Nu stiu in ce masura un site cu design asemanator cu google inspira rapiditate, de cele mai multe ori inspira a plagiat
Noi, astia care lucram in domeniu (fiind mai mult sau mai putin priceputi) chiar daca facem ceva util, ceva care merge bine (sau sa zicem ceva cel putin la fel de laudabil ca proiectul tau) incercam in acelasi timp sa-l prezentam intr-o forma cat de cat originala, forma care se potriveste cel mai mult cu continutul site-ului si cu targetul acestuia. Ce ai facut tu, in nici un caz nu e profi dpdv al prezentarii/designului.
Te-ai cam atacat, ai si motive, probabil ca ai fi vrut sa fi apreciat mult mai mult pentru munca depusa.
Si da. Atat vedem, asemanarea cu google, pentru ca nu am fost atat de curiosi sa mergem mai departe, daca nu ar fi existat aceasta asemanare, cu siguranta am fi mers mai departe ...
Multa bafta !
PS: icsicsics / imorale ?
Ultima modificare făcută de GExGE; 4th February 2007 la 19:40.
moviereads.com - flip pages, not content
Nu trebe sa te oftici, dar gexge are dreptate. E o imitatie de design ... nu neaparat plagiat
ideea a fost asa: cod-postal.ro a avut initial un design propriu, chiar dragutel, dar care avea 50k de gif-uri. la indemnul unui f bun prieten, care mi-a spus "trebuie sa gasesti repede si sa pleci, nu sa admiri design-ul" am optat pentru varianta design google. radeam la momentul respectiv "o sa sara toti in sus ca prea seamana cu google".
a fost un pariu, cat de mult conteaza ce se vede. daca vroiam sa fac plagiat, nu investeam in desginul original al cod-postal si nu imitam drq tocmai google, de care stie oricine... ideea a fost de a demosntra ceva
si am demonstrat. in ro, conteaza vizualul.
dupa cum spuneam si aici, astept ziua...
sunt perfect de acord ca in toata lumea vizualul este cel care vinde. ambalajul vinde. am crezut ca, la fel cum exista unele produse in lume care se vand datorita continutului si nu a ambalajului, ca si cod-postal va fi la fel.
se pare ca peste tot, toti numai asta vad. ambalajul.
"Atat vedem, asemanarea cu google, pentru ca nu am fost atat de curiosi sa merge mai departe, daca nu ar fi existat aceasta asemanare, cu siguranta am fi mers mai departe ..."
altii merg. decizia e a fiecaruia. nu contest aici. ce am contestat aici a fost acel stupid "lame lame lame". atat.
succes tuturor in continuare
ps: nu vreau sa incep dezbatere icsicsics-moral/imoral.
Cred ca postul meu de mai sus ti-a demonstrat concret parerea mea. Si nu a fost "lame, lame, lame".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu eram cel cu lame-urile. Adistan... comentariile mele sunt la adresa faptului ca aspectul imita unul dintre cele mai cunoscute brand-uri. Probabil ca daca as fi vazut codul din spatele site-ului ti-as fi zis... bravo, keep-up the good work. Insa vezi tu, prima daca vedem aspectul.... si pe urma.. probabil, o mica parte din ceea ce s-a muncit pe partea de programare. Nu vreau s-o iei ca pe o ofensa, insa, dpdv. al layout-ului, tot lame se numeste. Poti face ceva simplu, rapid, fara sa copiezi. Cand ask.com a scos o varianta mai rapida de search, nu au folosit template-ul google pentru viteza. Sper sa intelegi ce vreau sa spun.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)