sal krumel, multumesc pentru precizare, desi cred ca singura dorinta a antevorbitorilor tai a fost doar de a arunca cu pietre, pe motive puerile, indiferent de tinta. placerea de a face "lame" pe cineva ce nu e prezent.
sal cristi. ti-ai luat canon-ul? pagini posibile indexarii depasesc cifra de un milion, dar pentru primele 4-5 luni ma multumesc cu cele 120.000.

sal ceilalti. asemanarea cu google? atat vedeti? daca maine schimb paginarea, e totul ok? devine un site mai bun? pentru cei 15.000 unici banuiesc ca le-am fost de folos. si acesta a fost interesul.
pentru linistirea spiritelor, a fost mult mai greu de implementat layout google, decat daca ar fi fost layout propriu, pe masura cerintelor unui astfel de site. si totusi ne-am straduit maimult, tocmai pentru a demonstra ceva. si, dupa cum am mai explicat pe alte formuri, se pare ca incercarea de a demonstra buna programare este doborata de "lame. plagiat."

sunt mandru de cod-postal. sunt mandru de ce e in spatele lui, de faptul ca poti gasi codurile postale si prefixele telefonice din aproape jumatate din europa. sunt mandru ca am folosit un layout asemenator google, pentru a inspira rapididate. si sunt mandru ca o si ofer.

inainte de a arunca cu pietre, voi sunteti asa puri? cu intruziunile voastre in industria web icsicsics (imorale, dar de unde ies bani, nu?) nu cred ca aveti dreptul sa judecati imoralitatea "plagiatului" cod-postal.ro

sunt mandru de cod-postal.ro. multumesc.

adi stan