Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: sa ma ingrijorez sau nu ?

Balthasar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit sa ma ingrijorez sau nu ?

Salutare. Vin cu o intrebare legata de plagiat, desi nu stiu exact daca se incadreaza 100% aici.

Ideea este in felul urmator:

Pe site am subiectele care s-au dat in sesiunile de admitere din 2003-2006, in format .pdf
    Acestea sunt publicate si pe site-ul institutiei, dar sunt in format .swf

Ar fi o problema faptul ca sunt si pe site-ul meu? Ma gandesc mai ales la posibilitatea ca un "binevoitor" sa ma reclame pe e-mail-ul institutiei, tinand cont ca inca nu doresc sa deschid un dialog, din moment ce site-ul nu se afla in stadiul in care doresc.

BogdanM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th November 2006
    Posturi
    51
    Putere Rep
    34

Implicit

Teoretic, da , pentru ca institutia ar avea un drept de autor pe ele.

Practic - s-ar putea sa nu.. din cite vad eu situl tau tu informezi cit se poate de corect despre admitere si deci astfel de informatii sunt foarte utile pentru cei interesati de domeniu si deci implicit ii ajuta... dar mai stii cum gindesc cei de la Academie

Balthasar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Sunt constient de existenta dreptului de autor, voi mentiona pe site cui apartin.

Totusi, as putea introduce in fisiere un watermark propriu, pentru a nu fi preluate de alt site viitor? Nu vreau sa ma fi chinuit sa le transform in .pdf-uri, pentru ca apoi sa ma trezesc ca le ia cineva. Sa fie ceva de genul: numele site-ului sau URL, plus mentiunea "preluat de pe...". Ar merge ?

Ma gandesc sa fac o baza de date cu subiectele. Daca nu ma insel, exista site-uri care trateaza diverse universitati, sau chiar examenul de bacalaureat. Doar subiectele sunt facute publice. Desi, e adevarata treaba cu institutia, voi lua legatura in viitor cu ea, imediat ce imi pun site-ul la punct.
    Ultima modificare făcută de Balthasar; 13th December 2006 la 19:21.

Costica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th December 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Subiectele de examen sunt informatii de ordin public. Nu cred ca cineva de la Minister te va acuza de reproducere ilegala de material. Mai ales ca vei specifica si sursa.
    In legatura cu "watermark" ... poti sa pui in footer-ul fiecarei pagini un link catre site-ul tau de exemplu. Dar mai mult nu cred ca are vreun sens. Cine vrea sa fure, poate. Watermark-ul poate fi indepartat, PDF-urile pot fi modificate. Important e sa ai o resursa cat mai completa si actualizata si atunci o sa fie bine. Lumea o sa te prefere oricum.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ar trebui sa ma ingrijorez?
    De undoweb în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th June 2007, 15:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •