13th March 2012, 00:00
0 out of 3 members found this post helpful.
Problema mare: site copiat aproape in totalitate.
Am un site care a fost copiat aproape in totalitate de glumet.net. Problema e ca respectivul copiaza de pe o gramada de siteuri si e tot pe primul loc la cuvintele din titlu. Am dat report la google, dmca, si a zis ca ei nu is siguri si sa mai dau report inca odata (It is unclear to us whether or not you are the authorized
copyright agent for the content in question.). Am trimis email la host acuma astept raspuns si sper sa rezolv cu ei ceva.
E vorba de un site de poze, si astfel nu prea am mare continut ci in multe cazuri doar titluri.
Ce pot face pentru ca posturile mele sa fie inaintea lui in google? Inscrierea in directoare,backlinkuri?
13th March 2012, 07:28
0 out of 1 members found this post helpful.
habar nu am ce pr avea inainte fiindca acuma l-am descoperit. in fine, o sa il optimizez mai bine poate isi revine in cautari.
inca ceva: de unde imi pot lua licenta pentru poze/desene, asta imi trebuie pentru alt site cu poze facute de mine? exista gratis sau cam cat ar costa?
13th March 2012, 11:24
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu zic ca ai ce sa faci. E posibil ca scriptul de copiere sa mearga pe aceeasi masina pe care are website-ul.
Editezi .htacess si pui ceva de genul acesta:
order allow,deny
deny from xxx.xxx.xxx.xxx
allow from all
Daca le ia de pe alt ip atunci trebuie sa te uiti prin logurile apache-ului sa iti dai seama de pe ce ip le ia. Dar cel mai probabil le ia de pe ip-ul site-ului.
Daca e un blog e posibil sa foloseasca WP Robot - Premium Wordpress Autoposting Plugin
Daca le ia manual, atunci nu ai ce face, decat plangere la google.